אשך שעולה למעלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אשך שעולה למעלה
    נתיב
    04/01/2008

שלום רב
    אני בחור בן 23 ובריא באופן כללי.
    לעיתים, כאשר אני מקיים יחסי מין, כאשר בת זוגתי נמצאת מעלי ואני שוכב על הגב, האשך השמאלי שלי עולה מעט ונכנס פנימה, זאת אומרת הוא כבר לא נמצא בתוך שק האשכים. דבר זה גורם לי לכאב כאשר בת זוגתי מתקרבת אלי בעת המגע. (בתנוחה של עליה וירידה אז כואב לי שהיא יורדת).
    באופן כללי אם אני מנסה אני יכול לעיתים להכניס את, האשך השמאלי בעיקר, פנימה. (לא תמיד זה אפשרי).
    חשוב לציין שהתהליך לא מלווה בכאב, הכאב נובע רק כאשר מופעל לחץ פיזי על האשך, כאשר הוא בפנים, כמו שקורה לעיתים, בזמן קיום יחסים, כפי שצינתי.
    אוסיף שלפני 9 שנים עברתי ניתוח בקע מפשעתי בצד שמאל (קילה) ואשך שמאל באופן קבוע יותר גבוה מאשך הימני.
    אני מבקש לדעת:
    1. האם זה נורמלי שאשך שמאל יותר גבוה? האם זה יכול להיות כתוצאה מהניתוח?
    2. האם זה נורמלי שאני יכול להכניס את האשך פנימה? האם כל גבר יכול לעשות זאת?
    3. בהנחה שהכאב שציינתי אינו מטריד במיוחד וקורה רק לעיתים מאוד נדירות, האם יש צורך בטיפול? (האם ישנן בעיות נוספות שיכולות להיות קשורות לתופעה הזו?).

שוב, ברצוני להדגיש שכאשר אני שוכב על הגב לאשך יש יותר נטיה להיכנס פנימה וכאשר אני עומד זה אף פעם לא קורה אלא אם כן אני יוזם את זה ואז זה מלווה בתחושת אי נוחות
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשך שעולה למעלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתיב

ד''ר נחום זילבר
    06/01/2008

בד"כ אחד האשכים יותר גבוהה. יתכן, שאצלך האשך יותר גבוהה משמאל עקב הניתוח שעברת באותו צד. אם זה גורם לכאבים פנה לאורולוג שיבדוק את האשכים ויחליט מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו