מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוסטטיטיס ופוריות...שמואל נווה05/01/2008
תודה רבה ד"ר זילבר על תשובתך המהירה והמקצועית. בהמשך לשאלתי הייתי רוצה לשאול דבר נוסף: כאמור הנני אב ל-3 ילדים ומזה שנה וחצי אני ואשתי מנסים להרות בפעם הרביעית ללא הצלחה. בבירורי פריון שביצענו נמצא שאצל אשתי הכל תקין לחלוטין (יש לנו כבר 3 ילדים שהגיעו ללא בעיות כלל) ואילו אצלי לאחר אינספור בדיקות זרע השבחת זרע והזרעות נמצא כי ספירת הזרע תקינה לחלוטין, המורפולוגיה תקינה, תנועתיות תקינה אך נוזל הזרע צמיג מאוד ועל כן אנו מבצעים הזרעות. לאחרונה אנו מטופלים אצל פרופ' מומחה לפריון בעל שם באופן פרטי והוא ציין בפניי שמאז ומעולם נוזל הזרע אצלי הוא צמיג ואין מניעה להרות כמו קודם גם באופן טבעי. האם זה נכון? והאם בעיית הפרוסטטיטיס ממנה אני סובל יכולה לגרום לזה או להחמיר ולפגוע ביכולת שלי להפרות בעתיד? מה הסיכונים שאני צריך לקחת בחשבון? מכיוון שאשתי בת 36 אנו מעוניינים להרות כמה שיותר מהר ובהצלחה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
ד''ר נחום זילבר06/01/2008אין מניעה להרות במצב של צמיגות נוזל הזרע כמו שהיה בעבר.
פרוסטטיטיס עלולה לפגוע בפריון וצריך לטפל בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)