מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקתנו ניים2115/06/2011
שלום ד"ר,
אני חייל בן 21-
*מזה כמה חודשים אני סובל מדחיפות במתן שתן וכאבים באיזור כיס השתן התחתונה,בצבא איבחנו חלבון בשתן בא והולך ולאחר כמה זמן התחיל לי ממש צריבות במתן שתן ושריפות
(במיוחד לאחר אימונים).
*כתוצאה מכך הלכתי למיון בבית חולים והזריקו לי rocefin 500mg+ כדור t.doxylin 100m
לאחר מכן שחררו אותי ולקחתי גם כן יום לאחר מכן כדור doxylin.
*ביום השלישי נתנו לי מירשם לתרופה בשם monurol 3g (שזה מנה חד-פעמית לטיפול בזיהומים בדרכי השת לשבע ימיםן)+כדור doxylin.
-עד כאן האנטיביוטיקה התחילה לפעול ונהייתי גמור וצמא בצורה לא נורמלית-המתן שתן הוכפלה והדחיפות עוד יותר בשל התרופות.
*ביום הרביעי לקחתי כדור דוקסילין ואז הומלץ לי להפסיק כי המנה של המונורול שלקחתי ביום השלישי מספיקה ל7 ימים כביכול.
*ביום החמישי כבר לא לקחתי כלום וביום השישי לא לקחתי גם כלום וחזרו אלי כל הכאבים השריפות והדחיפות המטורפת במתן שתן!
-הרופא אמר שהוא לא ראה משהו חריג מדי בבדיקות (דם ,שתן,איסוף שתן 24 שעות וכו') ושאני ימשיך לקחת דוקסילין ואלך לאורולוג..עכשיו האורולוג רק שבוע הבא ואני ישמח לקבל תשובה מהירה מה עלי לעשות עם התרופות ומה כדאי לעשות כי אני ממש סובל.
בתודה,חייל21* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
נו ניים2117/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)