מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דרכי שתןמרי06/01/2008
שלום רב,
כבר הרבה זמן אני סובלת לגירודים וצריבות וכאבים בפתח של איזור דרכי השתן ובעור מסביב. בדקו לי כל המחלות מין האפשריות וזיהומים גניקולוגיים שונים, עברתי אינסוף פעמים בדיקות שתן וכל פעם תרבית יוצאת שלילית ואין לי שום זיהום. בדיקות שתן הראו רק שיש לי כמות מוגדלת של לקוטסיטים. בגלל טעות באבחון טופלתי רבות ע"י תרופות נגד פיטריות ואנטיביוטיקות שונות נגד זיהומי דרכי שתן, שום דבר לא עזר. אולי ידוע לך על משהו שאני יכולה לעשות עוד או בדיקה שניתן לעבור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני סובלת בדרכי השתן
קלי טליאס09/01/2008אני בחורה בת 50 כשאני נותנת שתן שורף לי מאוד
כל פעם שאני מבקרת אצל רופא נשים הוא נותן לי טיפול נגד פטריה
המון שנים אני מקבלת נירות ומישחה לא עוזר לי
הייתי אצל רופא אורולוג ועשיתי בדיקת שתן ואוטרסנד עדין מחכה לתשובות מה עלי
לעשות הצריבה הורגת אני כבר לא מסוגלת יותר בתודה מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרי
ד''ר נחום זילבר06/01/2008איני יכול לעזור לך במקרה זה במיוחד. פני לגניקולוג העוסק בבעיות זיהומים או לרופא עור המטפל במחלות מין. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)