מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהורדית07/01/2008
היי
אני בת 25 הפסקתי לקחת גלולות לפני כ-3 שנים ומאז אני סובלת מאקנה
ניסתי להתיעץ עם רופאי עור אבל לרוב הם הגיעו לברירת מחדל של הרוקטן שלא היה אופציה מבחינתי בנוסף ניסתי את עניין הדיקור אבל שום דבר לא עזר.
לפני כחודש וחצי ביקרתי אצל נתורפת וזה קבע שאני סובלת מקנדידה ומאז אני לוקחת תוספי מזון וויטמינים כמו כן השתנה גם התפריט שלי. לפני כשבועיים הייתי אצלו שוב לביקורת והוא אמר שהקנדידה כמעט חוסלה אצלי לחלוטין ( הוא בדק זאת באמצעות מכשיר.) וטען שכרגע יש לי בעיה הורמנלית.
המצב שלי לא השתפר כלל מבחינת האקנה ( אני חוששת שאף החמיר)- הבדיקות דם שלי תקינות לחלוטין ואני ממש מתוסכלת שאין פתרון לבעיה שלי ובנוסף שאני לא יודעת מה גורם לבעיה כי לא סבלתי מאקנה קודם לכן.
אנא עזרתכם - תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום
איה הוד07/01/2008שלום ורדית,
ההשפעה ההורמונלית כאן היא מאוד ברורה: הופעת האקנה הגיע עם הפסקת הגלולות!!!
ולכן, אני שמחה לשמוע שהנטורופת החל לטפל בעניין ההורמונלי.
אני ממליצה להתמיד בטיפול מאחר ואיזון המערכת ההורמונלית נראה כאן חשוב ביותר למצב הפצעים.
ישנם צמחים כגון האנג'ליקה הסינית ושיח אברהם (vitex) שחשובים לתהליך
הייתי ממליצה גם על אומגה 3 או על GLA - תלוי במצב המחזור שלך.
טיפ:
לנקות את הפצעים עם חליטת קמומיל (בבונג) !!!
לטבול צמר גפן בחליטה מרוכזת של קמומיל ולנקות עם זה את הפצעים כמו שעושים עם מי-פנים.
בנוסף - כורכום!!! הכורכום הוא אנטידלקתי בין היתר ומשפיע בצורה נהדרת על פצעים (שימוש פנימי)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)