בעיה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• בעיה
    ורדית
    07/01/2008

היי
    אני בת 25 הפסקתי לקחת גלולות לפני כ-3 שנים ומאז אני סובלת מאקנה
    ניסתי להתיעץ עם רופאי עור אבל לרוב הם הגיעו לברירת מחדל של הרוקטן שלא היה אופציה מבחינתי בנוסף ניסתי את עניין הדיקור אבל שום דבר לא עזר.
    לפני כחודש וחצי ביקרתי אצל נתורפת וזה קבע שאני סובלת מקנדידה ומאז אני לוקחת תוספי מזון וויטמינים כמו כן השתנה גם התפריט שלי. לפני כשבועיים הייתי אצלו שוב לביקורת והוא אמר שהקנדידה כמעט חוסלה אצלי לחלוטין ( הוא בדק זאת באמצעות מכשיר.) וטען שכרגע יש לי בעיה הורמנלית.
    המצב שלי לא השתפר כלל מבחינת האקנה ( אני חוששת שאף החמיר)- הבדיקות דם שלי תקינות לחלוטין ואני ממש מתוסכלת שאין פתרון לבעיה שלי ובנוסף שאני לא יודעת מה גורם לבעיה כי לא סבלתי מאקנה קודם לכן.
    אנא עזרתכם - תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

איה הוד
    07/01/2008

שלום ורדית,

ההשפעה ההורמונלית כאן היא מאוד ברורה: הופעת האקנה הגיע עם הפסקת הגלולות!!!
    ולכן, אני שמחה לשמוע שהנטורופת החל לטפל בעניין ההורמונלי.
    אני ממליצה להתמיד בטיפול מאחר ואיזון המערכת ההורמונלית נראה כאן חשוב ביותר למצב הפצעים.

ישנם צמחים כגון האנג'ליקה הסינית ושיח אברהם (vitex) שחשובים לתהליך
    הייתי ממליצה גם על אומגה 3 או על GLA - תלוי במצב המחזור שלך.

טיפ:
    לנקות את הפצעים עם חליטת קמומיל (בבונג) !!!
    לטבול צמר גפן בחליטה מרוכזת של קמומיל ולנקות עם זה את הפצעים כמו שעושים עם מי-פנים.

בנוסף - כורכום!!! הכורכום הוא אנטידלקתי בין היתר ומשפיע בצורה נהדרת על פצעים (שימוש פנימי)

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו