טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, סבלתי מדלקת חריפה בגרון במשך 3 ימים, עם חום מוגזם. אחרי שעבר לי הדלקת בגרון נהיה לי על החך פצעים קטנים, גם ליד השיניים.. כיאלו התנפחו לי החניכיים.. סבל לא יאומן. יש משהו אולי לגרגר שיעבור, או אפילו לשתות? לא משנה כמה זה נוראי.. רק שיעביר את זה.
תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כן יש! זה אחד היעילים ביותר שידעתי עד היום: מוצר בשם ISATIS של ברא. מגיע כספריי לגרון. מדובר על פורמולת פטנט ייחודית לטיפול מקומי בכאבי גרון (בין אם הם ויראליים או בין אם חיידקיים). זה מרשם סיני עתיק של צמחי מרפא ושמנים אתריים עוצמתיים שמחטא את הגרון מידית ובעל השפעה מאלחשת, אנטי דלקתית ופעילות אנטי בקטריאלית ואנטי ויראלית במערכת הנשימה העליונה.
אני ממליצה על זה לכל דלקת גרון, דלקת ונפיחות בשקדים, ואפילו לדלקות בחניכיים ואפטות בחלל הפה.
הרבה בריאות איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד