מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיערות מתחת לעורמירב13/01/2008
שלום,
מאז שהתחלתי להסיר שיער באמצעות מכונה אני נתקלת בבעיה של צמיחת שיער מתחת לעור באיזור בית השחי והמפשעות. ישנן שערות שאם אני מעט לוחצת הן יוצאות החוצה ויש כאלה שלא ונשארות לאורך זמן ממושך. קראתי באינטרנט תשובה של רופא שזה נקרא "קפסולה" סביב השערה ושאם זה לא עובר אז אולי יש צורך בהתערבות של כירורג. כמו כן הוא אמר שהזנחה יכולה לגרום ל"אבסס" (מזה?)
האם יש טיפול ביתי למניעה או טיפול בשיערות שצומחות מתחת לעור לאחר גילוח/ הסרת שיער? עליי לציין שניסיתי סבון פילינג לגוף וזה לא עוזר במיוחד במקומות האלו, ברגליים לרוב כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיערות מתחת לעור
איה הוד13/01/2008שלום מירב,
הנטייה של שיער לצמוח מתחת לעור לא תמיד מובילה לאבצס (בעיברית זה נקרא מורסה והכוונה היא למצבור של מוגלה מודלקת). אם זה מגיעה לאבצס רציני יש התערבות כירורגית של פתיחתו וניקוז המוגלה החוצה.
כידוע לי, אחד הדברים שפותרים את הבעיה היא הסרת שיער בלייזר/קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
מירב13/01/2008אם זה לא רציני ואין מוגלה, רק מתחת לעור, יש שיטה לטיפול ביתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צמיחת שיער מתחת לעור
איה הוד13/01/2008לא ידועה לי דרך לגרום לשיער לשנות את הנטייה שלו לצמוח אל מתחת לעור.
אך יש כמה וכמה כללים לגבי האופן בו מומלץ להסיר שיער כדי למנוע ממנו לצמוח מתחת לעור - אבל זה נושא לפורום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)