מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרעות קשב וריכוז לסטודנטיתמיקה08/08/2011
היי בנות, תמיד נעים ומפרה ללמוד דרכן
אני רואה את עצמי כחסרת שקט עם קשיי ריכוז. אני סטודנטית וממש מתקשה לשבת שיעור שלם בפוקוס וכמובן עוד יותר קשה לי במטלות בית. אני תמיד בוחרת לעשות משהו אחר במקום ללמוד גם אם אני מפנה זמן, מקום , מרחב לכך.
יש לכן טיפים בנושאים? מה דעתכן על רטלין?הבנתי שיש מס' סוגים...תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרעות קשב וריכוז לסטודנטית - תגובה
איה הוד10/08/2011שלום יקירה,
ראשית אני אפנה אותך למאמר שכתבתי בנושא הפרעות קשב וריכוז - יש שם המון מידע !!! כולל על ריטלין.
במצבים כאלה אני תמיד ממליצה לגשת לטיפול כי אצל כל אחד זה שונה.
באופ מאוד מאוד כללי, מומלץ לקחת כמוסות אומגה 3 במינון גבוה, ולשלב צמחי מרפא שמשפיעים על הריכוז והזיכרון - אחד מהם הוא צמח ה BACOPA אך הוא לעולם לא ניתן על ידי לבדו - הוא חייב להשתלב בפורמולה עם כמה צמחים כדי לעשות עבודה טובה. בשביל זה צריך אבחון.
בנוסף, אם יש אלמנטים של סטרס בחייך, תוכלי להעזר רבות בשמן לבדנר, בכמוסות של B קומפלקס, בכמוסות נהדרות בשם ביו קאלם או נרווהיל - יש פתרונות טובים.
חשוב מאוד גם ליצור לעצמך סביבה שתאפשר לך לשבת ללמוד - לבחור היטב מקום שנעים לך לשבת בו, שהאנרגיות בו רגועות, שיש בו שקט, שאין בו הסחות דעת.
ואחרון חביב - תזונה! מה שנכניס לגוף ישפיע בהכרח על היכולת שלנו להתרכז, להרגע או להפך.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)