הפרעות קשב וריכוז לסטודנטית

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז לסטודנטית
    מיקה
    08/08/2011

היי בנות, תמיד נעים ומפרה ללמוד דרכן
    אני רואה את עצמי כחסרת שקט עם קשיי ריכוז. אני סטודנטית וממש מתקשה לשבת שיעור שלם בפוקוס וכמובן עוד יותר קשה לי במטלות בית. אני תמיד בוחרת לעשות משהו אחר במקום ללמוד גם אם אני מפנה זמן, מקום , מרחב לכך.
    יש לכן טיפים בנושאים? מה דעתכן על רטלין?הבנתי שיש מס' סוגים...תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז לסטודנטית - תגובה

איה הוד
    10/08/2011

שלום יקירה,

ראשית אני אפנה אותך למאמר שכתבתי בנושא הפרעות קשב וריכוז - יש שם המון מידע !!! כולל על ריטלין.

במצבים כאלה אני תמיד ממליצה לגשת לטיפול כי אצל כל אחד זה שונה.
    באופ מאוד מאוד כללי, מומלץ לקחת כמוסות אומגה 3 במינון גבוה, ולשלב צמחי מרפא שמשפיעים על הריכוז והזיכרון - אחד מהם הוא צמח ה BACOPA אך הוא לעולם לא ניתן על ידי לבדו - הוא חייב להשתלב בפורמולה עם כמה צמחים כדי לעשות עבודה טובה. בשביל זה צריך אבחון.

בנוסף, אם יש אלמנטים של סטרס בחייך, תוכלי להעזר רבות בשמן לבדנר, בכמוסות של B קומפלקס, בכמוסות נהדרות בשם ביו קאלם או נרווהיל - יש פתרונות טובים.

חשוב מאוד גם ליצור לעצמך סביבה שתאפשר לך לשבת ללמוד - לבחור היטב מקום שנעים לך לשבת בו, שהאנרגיות בו רגועות, שיש בו שקט, שאין בו הסחות דעת.

ואחרון חביב - תזונה! מה שנכניס לגוף ישפיע בהכרח על היכולת שלנו להתרכז, להרגע או להפך.

בהצלחה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו