טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני נחתכתי מזכוכית ברגל באצבעותיי,כאשר הלכתי למיון הרופאים תפרו לי את החתך וכרגע יש לי כאבי תופת,אני לא מעוניינת לקחת כדורים או משחות רפואיות אך כל דבר טבעי או אופציות אחרות אני מבקשת להשיב לי תגובה בבקשה בהקדם האפשרי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ומוסיפה עוד דבר על דבריה של איה. לקחת כדורים הומאופטים של ארניקה להשיג בבתי מרקחת הומאופטים ולשאול את הרוקח לגבי המינון המומלץ לאחר חוויה כירורגית כפי שעברת בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר