מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוצרי foreverkorkov28/08/2011
האם שמעתן עליהם? הם מוכרים מוצרים על בסיס אלוורה. ראיתי ברכיבים שלהם גם אלוורה כמרכיב ראשון אבל בהמשך עוד חומרים. איך אפשר לדעת אם הם 100 טבעיים? או קרוב לזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוצרי forever - תגובה
איה הוד02/09/2011הי חן,
אני עובדת עם מעט מאוד חברות היום. אבל אני יכולה לומר לך שפוראוור היא אחת המובילות ואני עובדת איתם כבר 4-5 שנים ומאוד מרוצה מהתוצאות. חלק מהחומרים על פניו נראים לא טבעיים, אך מבדיקה שעשיתי זה לא נכון, ובנוסף, קצת קשה להתעלם מהניסיון שיש לי איתם.
אם תרצי להעמיק בנושא תוכלי ליצור קשר ואשמח לעזור
ערב נעים
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי גם שהמלצת
korkov04/09/2011על מאמי קר ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהמחירים שלהם סבירים (של forever די יקרים יחסית) הבנתי שהם 100% טבעיים. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמעתי גם שהמלצת - תגובה
איה הוד20/09/2011הי חן,
ראשית, פוראוור לא יקרים - אני מכירה את המחירים בשוק והם דווקא נחשבים לחברה בעלת מחירים מאוד (מאוד!) נוחים.
למאמי קר אין מוצרים מגבילים כמו שיש בפוראוור, ולפוראוור אין מוצרים שיש במאמי קר כך שזה לא רלוונטי להשוואה.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)