מוצרי forever

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מוצרי forever
    korkov
    28/08/2011

האם שמעתן עליהם? הם מוכרים מוצרים על בסיס אלוורה. ראיתי ברכיבים שלהם גם אלוורה כמרכיב ראשון אבל בהמשך עוד חומרים. איך אפשר לדעת אם הם 100 טבעיים? או קרוב לזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצרי forever

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרי forever - תגובה

איה הוד
    02/09/2011

הי חן,

אני עובדת עם מעט מאוד חברות היום. אבל אני יכולה לומר לך שפוראוור היא אחת המובילות ואני עובדת איתם כבר 4-5 שנים ומאוד מרוצה מהתוצאות. חלק מהחומרים על פניו נראים לא טבעיים, אך מבדיקה שעשיתי זה לא נכון, ובנוסף, קצת קשה להתעלם מהניסיון שיש לי איתם.
    אם תרצי להעמיק בנושא תוכלי ליצור קשר ואשמח לעזור

ערב נעים
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי גם שהמלצת

korkov
    04/09/2011

על מאמי קר ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהמחירים שלהם סבירים (של forever די יקרים יחסית) הבנתי שהם 100% טבעיים. האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי גם שהמלצת - תגובה

איה הוד
    20/09/2011

הי חן,

ראשית, פוראוור לא יקרים - אני מכירה את המחירים בשוק והם דווקא נחשבים לחברה בעלת מחירים מאוד (מאוד!) נוחים.

למאמי קר אין מוצרים מגבילים כמו שיש בפוראוור, ולפוראוור אין מוצרים שיש במאמי קר כך שזה לא רלוונטי להשוואה.

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו