טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מאוד קשה להפתר מבעיה זו אך לא בלתי אפשרי. זה מצריך הרבה סבלנות, נחישות והתמדה למשך זמן רב. הטיפול שאני ממליצה עליו תמיד יהיה גם פנימי בבליעה (צמחים אנטי-פטריתיים בהתאמה אישית), יחד עם שינוי תזונתי למשך 3 חודשים לפחות (די מזכיר את התזונה שנותנים כאשר יש פטריית קנדידה) יחד עם טיפולים חיצוניים כגון:
בפטרת ציפורניים כדי שהטיפול החיצוני יהיה יעיל צריך להגיע לאזור שמתחת לציפורן. ניתן לגזור אותה עמוק עד כמה שאפשר ולטפטף תערובת מהשמנים האתרים הבאים: שמן עץ התה, מור, זעתר, אורגנו ולבנדר. (שמנים אתרים הם עוצמתיים בהשפעתם ולכן חשוב לגשת לאיש מקצוע שיתאים את המינונים וידלל אותם). שמן הזעתר מכיל שמן אתרי בעל חומרים פעילים הנקראים תימול וקרווקרול אשר להם השפעה נוגדת פטריות חזקה. גם שמן עץ התה ידוע בתכונות האנטי פטרייתיות העוצמתיות שלו.
להשרות את הרגליים במי מלח חמים.
להשרות את הציפורן או הרגל במים עם GSE (תמצית זרעי אשכוליות)
עוד אפשרות היא להשרות את הרגליים במים עם כף חומץ.
או לשים אבקת סודה לשתיה בתוך הגרביים כמו טלק או לחילופין אבקת חימר ירוק עם שמן עץ התה.
בהצלחה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר