לאיה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• לאיה
    אריק
    09/09/2011

שלום רב,
    חיכיתי בשקט ובהמתנה לקבל תגובה אלו חליטות תה,או איזה צמחי מרפא.
    או אפילו מאיזה צמחי מרפא אפשר להכין לי משהו שיעזור לי למרץ
    כי יש לי עייפות ללא הפסקה במהלך היום,ככל הנראה גם בהשפעה של ראש מוטרד וחרדות.

בתודה
    יניב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיה - תגובה

איה הוד
    11/09/2011

שלום יניב,

תודה על הסבלנות.
    מאוד חשוב לי שתדע שלמרות שיש צמחים ממריצים וטובים למצבי עייפות, מאוד מאוד צריך להזהר מהם משום שאם הסיבה לעייפות היא חוסר כלשהו, אז מה שיקרה זה שהצמחים הללו יגרמו לקפיצת אנרגיה זמנית ואז תתחיל התדרדרות! זה די דומה לאוטו בלי דלק שבהתחלה נותן גז ואז נותר על הדי דלק אחרונים ושובק חיים. במצבי חוסר/חולשה, במקום לתת צמחים ממריצים צריך לתת צמחים בונים, מחזקים ותומכים וכאלה שיסייעו לטפל בגורם לבעיה.

שורה תחתונה - מאוד חשוב להבין את המקור לעייפות לפני שלוקחים צמחים לאנרגיה!!!
    צמחים לא נכונים יכולים להחמיר את המצב בטווח הארוך ולהזיק לך מאוד.

אם העייפות הזאת מקורה למשל במחלת הנשיקה מלפני כמה חודשים, אז הצמחים הנכונים הם מחזקי חיסון וצמחים אדפטוגניים, אם העייפות היא כתוצאה מסטרס מתמשך והמון לחץ, אז הצמחים הנכונים לעייפות הזאת צריכים להיות אחרים....אם הגורם לעייפות הוא חוסר בברזל, בי 12, בעייה בבלוטת התריס - אז ההתייחסות בצמחים תהיה שונה בתכלית.

אני מניחה שהצלחתי להבהיר את המורכבות של הנושא. הלוואי וזה היה פשוט.
    ממליצה לך לגשת לנטורופת לאבחון וטיפול כך שיוכל להתייחס גם לחרדות ולהרכיב לך פורמולה של צמחים שתותאם אישית לך ותיתן מענה נרחב.

לידע כללי:
    צמחים ממריצים לדוגמא הם צמחים ממשפחת הג'ינסנגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו