מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גרודים במפסעה .יפה16/09/2011
יש לי גירודים במפסעה ולעיתים גם מתנפח מה ניתן לעשות תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרודים במפסעה . - תגובה
שירי חבקין16/09/2011יפה שלום רב
ראשית תבדקי את הנושא לשלול פטריה
או כל בעיה אחרת.
שנית מומלץ למרוח משחת קלנדולה אותה
ניתן להשיג בבתי המרקחת.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרודים במפסעה כיצד מתפתרים מזה.
יפה19/09/2011אני בת 50 במשך 2 היה לי גרודים במפסעה והיה יוצא לי כמו גולה קטנה שהייתי מפוצצת אותה לבד בעבר ולאחר מכן זה התנפח ועברתי נקוז בקופת חולים ולאחר מכן שוב הייתה לי דלקת אבל פנימית בפעם השניה שוב גירד והתנפח לי אבל זה כבר יצא ממקום אחר בתוך הפות פנימה בצד בדפנה גדלה וגדלה והכאב היה חזק מאוד ואז לא יכולתי לסבול ועברתי ניתוח בבית חולים גם לניקוז ,אין לי מושג ממה זה מופיע . אין לי כבר כוחות לעבור דברים כאלה שוב מה זה הדבר הזה?. הפסקתי לגלח אני שוטפת לעיתים קרובות לובשת תחתונים מכותנה מה שכן אני חוששת אולי זה מהתחתוניות או שהאם זאת יכולה להיות בעיה הורמונלית בגלל גיל המעבר? כי חודשיים לא קיבלתי מחזור כבר. כי זה כמו דלקת לפעמיים הייתי מפוצצת את זה כשהיה לי קטן במפסעה. רופא נשים אומר שבמפסעה זה לא התחום שלו ,מה עלי לעשות או להמנע? ובסוף יצא לי משם אך את מסבירה את התופעה הזאת. עד היום אני לא יודעת מה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרודים במפסעה כיצד מתפתרים מזה. - תגובה
שירי חבקין19/09/2011יפה שלום רב
תמיד כשאני נתקלת בתופעות כרוניות
שדורשות טיפול עמוק יותר מעבר לתרופות חיצוניות
אני ממליצה לגשת לאיבחון אצל מרפא סיני
זהו טיפול שכולל שינוי תזונה, דיקור וצמחי מרפא
ולרוב עושה את השינוי ומצליח למגר גם בעיות
שהרפואה הקונבנציונלית לא מצליחה.
בנתיים בכדי לחזק את מערכת החיסון ולטפל
בדלקתיות ממליצה לך לשתות מיצוי פרופוליס
כל יום 20 טיפות ברבע כוס מים פעמיים ביום לפחות
להשיג בבתי טבע
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)