מה ניתן לעשות ללשון לבנה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מה ניתן לעשות ללשון לבנה
    איה הוד
    28/09/2011

מה ניתן לעשות ללשון לבנה וקצת צהובה ללא טעם טוב בפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ניתן לעשות ללשון לבנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון לבנה - תגובה

שירי חבקין
    02/10/2011

נטלי שלום רב
    משאירה שאלה זו לאיה , מומלץ לשנות
    תזונה ולבדוק ממה נובעת התופעה.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון לבנה - תגובה

איה הוד
    02/10/2011

שלום נטלי,

ובכן, ישנה גם חשיבות לאזורים על הלשון שבו מופיעה השכבה הלבה/צהובה. כל אזור מייצג משהו אחר.
    אך באופן כללי שווה לברר איך את אוכלת, סביר להניח שיש הרבה לחות בגוף, או לחילופים שמדובר בפטרייה.

יש לגשת לבדיקת משטח לשון ולאחר מכן לנטורופתית.

בהצלחה
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון לבנה

נטלי
    05/11/2011

עשיתי משטח לשון ולא מצאו כלום .זה עושה לי טעם וריח לא טוב אני תמיד עם מסטיק בגלל זה. וגם שכבה לבנה ולפי מה שאני אוכלת זה הצבע של הלשון תמי משתנה לפי צבע האוכל. מה זה יכול להיות מה זה יכול להיות? אני מתביישת שחלילה לא יריחו אותי בבית חברים. אנא עזרו לי ויעצו לי אולי יש משהו שאתם מכירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון לבנה - תגובה

איה הוד
    06/11/2011

הי יקרה,
    כל עוד הגורם לבעיה לא ידוע יהיה לי מאוד קשה לטפל ולייעץ. לא יכולה לשחק בניחושים.
    לכן, הדבר היחידי שאני יכולה לומר הוא לגשת לנטורופת ולשנות את התזונה ולבחון את התגובה בלשון ובטעם.

הרבה בריאות
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו