טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ובכן, ישנה גם חשיבות לאזורים על הלשון שבו מופיעה השכבה הלבה/צהובה. כל אזור מייצג משהו אחר. אך באופן כללי שווה לברר איך את אוכלת, סביר להניח שיש הרבה לחות בגוף, או לחילופים שמדובר בפטרייה.
יש לגשת לבדיקת משטח לשון ולאחר מכן לנטורופתית.
בהצלחה איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עשיתי משטח לשון ולא מצאו כלום .זה עושה לי טעם וריח לא טוב אני תמיד עם מסטיק בגלל זה. וגם שכבה לבנה ולפי מה שאני אוכלת זה הצבע של הלשון תמי משתנה לפי צבע האוכל.
מה זה יכול להיות מה זה יכול להיות?
אני מתביישת שחלילה לא יריחו אותי בבית חברים.
אנא עזרו לי ויעצו לי אולי יש משהו שאתם מכירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי יקרה, כל עוד הגורם לבעיה לא ידוע יהיה לי מאוד קשה לטפל ולייעץ. לא יכולה לשחק בניחושים. לכן, הדבר היחידי שאני יכולה לומר הוא לגשת לנטורופת ולשנות את התזונה ולבחון את התגובה בלשון ובטעם.
הרבה בריאות איה הוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד