טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 58 בזמן האחרון יש לי נשירת שער באזור הקדמי באזור הפוני דליל מאוד מהעלי לעשות תעזרי לי בבקשה אני גם צובעת את השער והוא מאוד יבש תמליצי לי לימרוך אחרי חפיפה ביחדי שאני יוכל להיסתרק תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שרי שלום רב אינני מכירה דרך לעצור את הנשירה הזו שאת מתארת. לעיתים נובע הדבר מלחץ ומתח או שינוי הורמנלי. ייתכן ולאיה תשובות בנוגע לחיזוק השיער דרך שינוי תזונה. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית אני מזמינה אותך לחפש ולקרוא פה בפורום את כל הטיפים שלי לנשירת שיער - זו אחת השאלות היותר נפוצות פה ועלו דברים רבים וטיפים נהדרים.
שנית, אם הנשירה היא גנטית/תורשתית אני לא בטוחה שיש מה לעשות פרט להאטת התהליך. אם הנשירה קשורה לסטרס או למצב הורמונלי או אפילו להזנה לא נכונה או לבעיות בתפקוד בלוטת התריס, אז זה מצריך אבחון מדויק מנטורופתית שתביט גם בבדיקות הדם שלך ותחליט על הכיוון הטיפולי
הרבה בריאות איה הוד
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד