חרצית

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• חרצית
    אתי
    02/10/2011

אני סובלת ממגרנה וקראתי בפורום המלצות על בן חרצית,חיפשתי ברחבי ירושלים את חליטת הצמח,לבסוף מצאתי חרצית ריחנית האם זה אותו הצמח רק בשינוי שמו? וכמה זמן עד שניתן להבחין בהקלה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרצית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרצית - תגובה

שירי חבקין
    03/10/2011

אתי היקרה
    צריך להיות בן חרצית
    או שמו באנגלית
    feverfew
    בדרך כלל צריך לשתות כוס ביום
    ומרגישים הקלה אחרי כמה ימים.
    כיש כבר מיגרנה והיא בשיאה החליטה
    לא חזקה מספיק. אפשר לחזק את האפקט
    עם מעט שמן סיני. למרוח על הרקות והעורף.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרצית - תגובה

איה הוד
    04/10/2011

שלום אתי,

מצטרפת להמלצותיה של שירי אך מוכרחה להוסיף משהו חשוב: צמח זה נהדר והוכח כמטפל בכאבי ראש ומיגרנות. אך אני חייבת לסייג ולומר שהיו לי לא מעט מטופלים (בלשון המעטה) לאורך השנים שצמח זה לא עזר להם.

הטיפול במיגרנות לא יכול להיות רק סימפטומתי (בין אם זה אקמול או בין אם זה בן חרצית), הטיפול חייב להיות בשורש הבעיה - כלומר, בגורם למיגרנות.

יש לגשת לאבחון אצל נטורופתית ולברר האם המיגרנות הן על רקע של אי סבילות למזון כלשהו, או על רקע הורמונלי, או על רקע של מתח/סטרס/דאגות או על רקע של בעיה אחרת - ולטפל בבעיה האמיתית כדי למגר את המיגרנות או לפחות להקטין את העוצמה/תדירות.

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו