מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליחה לתינוקות,צליל30/10/2011
שלום ברצוני לדעת דבר מה בני בן השנה וחצי, סובל די מליחה, עד כדי כך כשאכל דייסה מהשיעול הקיא הכל, אני כרגע עם אנילציות, יש עוד איזה דרך להוציא לו את הליחה,? בתודה מראש,עד שאגש לרופא,נתנו לי עצה של תפוחי אדמה בבישול לאחר מכן לפרוס ולשים על החזה, או
שמן לחמם, 0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה לתינוקות, - תגובה
שירי חבקין30/10/2011שלום רב אור
ממליצה מאוד לתת לו סירופ טבעי סמבוכל קיד ,
לפי הוראות היצרן. כמו כן להכין לו תה עם קמומיל
ומעט קורנית במינון של כף קמומיל וכפית קורנית על שתי כוסות
מים רותחים, להמתין, לסנן ולהמתיק מעט.
לתת לו לשתות במשך היום כמה שהוא יסכים
אפשרי כמובן גם לתת לו את התה קר.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך, לתשובה, ליחה לתינוק,
צליל31/10/2011תודהרבה, יש לי הרבליס Bשאני נותנת לו, באשר לתה, במקרה היה לי חיסון של שנה וחצי ושוב בטיפת חלב התלנוננה הרופאה והזאת שמטפלת בבני מדוע אני נותנת תה, זה לא סופח ברזל וכו, אז מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך, לתשובה, ליחה לתינוק, - תגובה
שירי חבקין31/10/2011אור שלום רב
אני לא מדברת על תה רגיל אלה על צמחי מרפא
ללא טיון !
רק צמחים
יש פה רופא בראש פינה שכמעט לכל בעיה אצל
תינוקות וילדים מפנה לשתיית קמומיל מרוב שהצמח
הזה ידוע כמחזק ומסייע להלחם בחיידקים ומצד שני
עדין ובטוח מספיק לשימוש בילדים ותינוקות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)