מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצעי בגרותחן12/11/2011
היי שלום ,
קוראים לי ליטל ואני בת 21 כבר ויש לי עדיין פצעי בגרות לפני כמה שניים לקחתי רקוטן במשך שנה וחצי וחזרו אלי הפצעים ויש לי כתמים כאלה אדומים האם יש איזה שהו משהו שאפשר לעשות עם זה ?כדי שהם יעלמו לי מהפנים ?
עם יש איזה שהיא תרופת סבתא שאפשר לעשות עם זה משהו אני מאוד ישמח לגבי זה ,
אשמח עם תוכלו לענות לי בהקדם האפשרי תודה ולהתראות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות - תגובה
שירי חבקין13/11/2011ליטל היקרה שלום רב
מומלץ לעשות מסיכה של חימר ירוק פעמיים שלוש בשבוע
להישאר עם החימר לפחות שעה.
לשטוף עם מים פושרים וסבון טבעי, מומלץ
כזה שמכיל עץ התה או לבנדר.
לאחר מכן למרוח משחת רסקיו או אלוורה טבעית
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
יפית אברג'יל13/11/2011היי אני גם סובלת מאקנה... עדיין- אני בת 23. חברה המליצה לי על תוסף מזון שהוא על בסיס של צמחי מרפא והוא פשוט נהדר! זה נקרא דרמה קליר, את לוקחת 2 כדורים ביום ועוזר חבל על הזמן. זה מחומרים טבעיים. אני נגד כל התרופות והדברים הכימיים. תנסי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)