נשירת שער

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נשירת שער
    חן
    17/11/2011

היי, רציתי לשאול יש לי נשארת שער מטורפת האם זה קשור במזגג האוויר שאנו נמצאים באה?
    ופעם היה לי שער עבה ורציתי לשאול עם נשירת השער גורמת לשער דק או שזה רק נידמה לי שעשר שלי נהיה דק?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שער - תגובה

שירי חבקין
    22/11/2011

ליטל שלום רב
    לעיתים מרקם השיער אכן משתנה. הדבר יכול לקרות
    עקב סיבות רבות כגון דיאטה חריפה, שינויים הורמונלים
    מתח או תקופות של משבר בחיים וגם מזג האוויר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נורית
    22/11/2011

מידע חיוני ועוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

metali
    23/11/2011

שיערך אינו הפך להיות דק אך יתכן כי כאמור מדולל יותר כפי הנאמר לך כאן בתגובה דייאטה דיכאון לידה וכיו''ב ואוסיף גם מחלה תורשתית כגון סוכר לב כולסטרול גבוהה ועוד תזונה נכונה ובריאה בשעות מסודרות רוגע למרות שבימינו זה מעט קשה שתיית מים מרובה רק לא בהפרזה כמובן יכולים רק להועיל ולא להזיק יום מבורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

metali
    23/11/2011

שיערך אינו הפך להיות דק אך יתכן כי כאמור מדולל יותר כפי הנאמר לך כאן בתגובה דייאטה דיכאון לידה וכיו''ב ואוסיף גם מחלה תורשתית כגון סוכר לב כולסטרול גבוהה ועוד תזונה נכונה ובריאה בשעות מסודרות רוגע למרות שבימינו זה מעט קשה שתיית מים מרובה רק לא בהפרזה כמובן יכולים רק להועיל ולא להזיק יום מבורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו