מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשירת שערחן17/11/2011
היי, רציתי לשאול יש לי נשארת שער מטורפת האם זה קשור במזגג האוויר שאנו נמצאים באה?
ופעם היה לי שער עבה ורציתי לשאול עם נשירת השער גורמת לשער דק או שזה רק נידמה לי שעשר שלי נהיה דק?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שער - תגובה
שירי חבקין22/11/2011ליטל שלום רב
לעיתים מרקם השיער אכן משתנה. הדבר יכול לקרות
עקב סיבות רבות כגון דיאטה חריפה, שינויים הורמונלים
מתח או תקופות של משבר בחיים וגם מזג האוויר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נורית22/11/2011מידע חיוני ועוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
metali23/11/2011שיערך אינו הפך להיות דק אך יתכן כי כאמור מדולל יותר כפי הנאמר לך כאן בתגובה דייאטה דיכאון לידה וכיו''ב ואוסיף גם מחלה תורשתית כגון סוכר לב כולסטרול גבוהה ועוד תזונה נכונה ובריאה בשעות מסודרות רוגע למרות שבימינו זה מעט קשה שתיית מים מרובה רק לא בהפרזה כמובן יכולים רק להועיל ולא להזיק יום מבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
metali23/11/2011שיערך אינו הפך להיות דק אך יתכן כי כאמור מדולל יותר כפי הנאמר לך כאן בתגובה דייאטה דיכאון לידה וכיו''ב ואוסיף גם מחלה תורשתית כגון סוכר לב כולסטרול גבוהה ועוד תזונה נכונה ובריאה בשעות מסודרות רוגע למרות שבימינו זה מעט קשה שתיית מים מרובה רק לא בהפרזה כמובן יכולים רק להועיל ולא להזיק יום מבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)