טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הוציאו לי את התוספתן ביום ראשון בלילה ומאז אני לא מצליחה ללכת לשירותים גם אם אני מרגישה שאני צריכה לא יוצא לי כלום, בעיקר כי ממש כואב לי בבטן אז אני מפחדת ללחוץ. מצד שני זה כבר ממש מכביד עליי ומגביר את הכאב בטן. ניסיתי כבר שזיפים וזה לא עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גל שלום רב לטיפול עזרה ראשונה בעצירות אפשר לשים כף של זרעי פשתן מעט מרוסקים בכוס מים פושרים. להמתין כמה שעות ולשתות את המים. אפשר גם לפזר על מאכלים כגון סלט או יוגורט. אני בטוחה שלאיה יהיו עוד תשובות עבור בעיה זו בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד