צמחי מרפא

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא
    שרית
    04/12/2011

לאיה הוד היקרה,
    קיבלתי טינקטורה מנטרופטית, לנושא חרדות וחיזוק המערכת העצבים, בגדול היא אמרה לי שבטנקטורה יש 45% כוהל, האם זה לא הרבה ? האם זה לא יכול לגרום לכאבי ראש (גם ככה יש לי נטיה לכאבי ראש ומיגרנות ) ? אני מאוד מבולבלת כי הבנתי שבדרך בטנקטורה יש בערך 35% כוהל ?מה המינון המקובל ? אודה לך על העזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמחי מרפא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא - תגובה

שירי חבקין
    04/12/2011

שרית שלום רב
    בדרך כלל כמות הכוהל בטינקטורות הוא בין 40-45%
    וזה נורמלי ביותר.
    אופן השימוש הוא למהול כפית או מספר טיפות במים
    ולכן האלכוהול מתערבב ושותים אותו מהול במים.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שירי, ואם אפשר תשובה גם מאיה

שרית
    05/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שירי, ואם אפשר תשובה גם מאיה - תגובה

איה הוד
    09/12/2011

שלום שרית,

זה אכן כך. אך מאחר ואנחנו מדללים כמות מאוד מאוד קטנה בתוך המים, זה הופך לבטל בשישים.
    אני עובדת עם טינקטורות כבר שנים רבות, נותנת אותן גם לתינוקות!!!
    נדיר שפגשתי באנשים רגישים, במקרה הכי גרוע היתה הרגשה של מעין סחרור קל ורעד ברגליים - מעין "היי" כזה כמו אחרי ששותים אלכוהול, אבל זה עובר תוך דקה.
    בכל מקרה, יש לי טריק נחמד:
    ניתן לשים את הטיפות בתוך חצי כוס של מים חמימים/פושרים (לא רותחים! כי זה יהרוס את הצמחים), ולתת לזה לעמוד על השיש כ 10-15 דקות לפני ששותים. בזמן הזה האלכוהול מתאדה ומה שנשאר בכוס זה רק הצמחים.

בריאות
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו