מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נרות הופי לאוזנייםאודליה05/12/2011
שלום!
שמעתי רבות על טיפול בנרות הופי לאוזניים, והבנתי שזה פשוט מחסל דלקת אוזניים קיימת בטיפול אחד (נר אחד לכל אוזן), וגם יעיל כטיפול מונע אחת לחצי שנה בערך.
עשיתי טיפול לביתי בת השמונה חודשים פעמיים לאחר שנאמר לי מהרופאה שיש לה המון נוזלים שזה כבר קרוב לדלקת ולא יהיה מנוס מאנטיביוטיקה. התעקשתי לחכות עם זה וקיבלתי טיפות אנטיביוטיות.(שאותם כן נתתי בשילוב הנרות הופי).
בלילות האחרונים הלילות ללא שינה בלי סיבה הנראית לעין. החלטתי ללכת לרופאה ואכן נאמר ששוב יש המון נוזלים באוזניים וכבר קיימת דלקת וכדאי לתת אנטיביוטיקה. שוב התעקשתי לדחות את הטיפול האנטיביוטי (למרות שהטיפות גם הן אנטיביוטיות, אבל השימוש הוא מקומי ונראה שפחות מחליש את הגוף. או שאני טועה...) כך שאוכל לטפל באופן טבעי טיפול כמו שום ושמן זית כטיפות טבעיות.
שאלתי היא, האם הטיפול בנרות הופי לא הכי יעיל או שאני לא עושה את זה מספיק טוב וצריך מישהו מקצועי? או שיכול להיות שהנרות כן עזרו אבל הדלקת קיימת ברמה נמוכה וחוזרת/מתעוררת בכל פעם בגלל הנזלת, ליחה וכו' ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אוזניים
נועה06/12/2011כנראה שזה לא יעיל נגד הדלקת הזאת.
אני גם משתדלת להמנע בטיפול באנטיביוטיקה וכשהקטן שלי סבל מדלקת אוזניים נתתי לו אבקת אסידופילוס לפעוטות ולילדים ABC של סולגאר וזה מאוד עזר וטיפל בדלקת.
ממליצה לך לשאול את הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נרות הופי לאוזניים - תגובה
איה הוד09/12/2011הי אודליה,
במצב כזה לא משחקים ולא צריכים להיות קיצוניים - יש לקחת אנטיביוטיקה לפי הנחיות רופא.
אבל....לא לחכות לדלקות הבאה אלא ללכת לטיפול מונע כי עכשיו נכנסים לחורף ודלקות אוזניים חוגגות.
טיפול מונע מוצלח במיוחד (מניסיון עם בני שסבל מדלקות חוזרות רבות) הוא שילוב של:
1. דיקור סיני של תינוקות+נרות הופי (היה לנו מדקר נהדר שעשה את שניהם)
2. הומיאופת טוב להתאמת התרופה (רמדי) ההומיאופתית הנכונה. טיפול הומיאופתי נחשב ליעיל מאוד במצבים כאלה.
3. נטורופתיה - שינוי תזונתי והסרת מוצרי חלב. אם היא מקבלת בקבוקים של מטרנה/סימילאק יש לעשות התאמה מחודשת הם מפוצצים בסוכר ומכילים חלב ושני אלה מאוד מאוד בעייתיים במצב כזה - בייחוד בעונת החורף. היא כבר בגיל שהיא אמורה לאכול גם מוצקים אז ממש אין בעיה להחליף בקבוקים במשהו בריא אחר בהתאמה אישית.
מקווה שעזרתי
חורף קל
ואל תמנעי ממנה אנטיביוטיקה כשצריך. קיצוניות לא טובה בשום מצב.
בברכה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)