נרות הופי לאוזניים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נרות הופי לאוזניים
    אודליה
    05/12/2011

שלום!
    שמעתי רבות על טיפול בנרות הופי לאוזניים, והבנתי שזה פשוט מחסל דלקת אוזניים קיימת בטיפול אחד (נר אחד לכל אוזן), וגם יעיל כטיפול מונע אחת לחצי שנה בערך.
    עשיתי טיפול לביתי בת השמונה חודשים פעמיים לאחר שנאמר לי מהרופאה שיש לה המון נוזלים שזה כבר קרוב לדלקת ולא יהיה מנוס מאנטיביוטיקה. התעקשתי לחכות עם זה וקיבלתי טיפות אנטיביוטיות.(שאותם כן נתתי בשילוב הנרות הופי).
    בלילות האחרונים הלילות ללא שינה בלי סיבה הנראית לעין. החלטתי ללכת לרופאה ואכן נאמר ששוב יש המון נוזלים באוזניים וכבר קיימת דלקת וכדאי לתת אנטיביוטיקה. שוב התעקשתי לדחות את הטיפול האנטיביוטי (למרות שהטיפות גם הן אנטיביוטיות, אבל השימוש הוא מקומי ונראה שפחות מחליש את הגוף. או שאני טועה...) כך שאוכל לטפל באופן טבעי טיפול כמו שום ושמן זית כטיפות טבעיות.
    שאלתי היא, האם הטיפול בנרות הופי לא הכי יעיל או שאני לא עושה את זה מספיק טוב וצריך מישהו מקצועי? או שיכול להיות שהנרות כן עזרו אבל הדלקת קיימת ברמה נמוכה וחוזרת/מתעוררת בכל פעם בגלל הנזלת, ליחה וכו' ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרות הופי לאוזניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת אוזניים

נועה
    06/12/2011

כנראה שזה לא יעיל נגד הדלקת הזאת.
    אני גם משתדלת להמנע בטיפול באנטיביוטיקה וכשהקטן שלי סבל מדלקת אוזניים נתתי לו אבקת אסידופילוס לפעוטות ולילדים ABC של סולגאר וזה מאוד עזר וטיפל בדלקת.
    ממליצה לך לשאול את הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרות הופי לאוזניים - תגובה

איה הוד
    09/12/2011

הי אודליה,

במצב כזה לא משחקים ולא צריכים להיות קיצוניים - יש לקחת אנטיביוטיקה לפי הנחיות רופא.
    אבל....לא לחכות לדלקות הבאה אלא ללכת לטיפול מונע כי עכשיו נכנסים לחורף ודלקות אוזניים חוגגות.
    טיפול מונע מוצלח במיוחד (מניסיון עם בני שסבל מדלקות חוזרות רבות) הוא שילוב של:
    1. דיקור סיני של תינוקות+נרות הופי (היה לנו מדקר נהדר שעשה את שניהם)
    2. הומיאופת טוב להתאמת התרופה (רמדי) ההומיאופתית הנכונה. טיפול הומיאופתי נחשב ליעיל מאוד במצבים כאלה.
    3. נטורופתיה - שינוי תזונתי והסרת מוצרי חלב. אם היא מקבלת בקבוקים של מטרנה/סימילאק יש לעשות התאמה מחודשת הם מפוצצים בסוכר ומכילים חלב ושני אלה מאוד מאוד בעייתיים במצב כזה - בייחוד בעונת החורף. היא כבר בגיל שהיא אמורה לאכול גם מוצקים אז ממש אין בעיה להחליף בקבוקים במשהו בריא אחר בהתאמה אישית.

מקווה שעזרתי
    חורף קל
    ואל תמנעי ממנה אנטיביוטיקה כשצריך. קיצוניות לא טובה בשום מצב.

בברכה
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו