דלקת גרון

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון
    רעות
    08/12/2011

מעניין אותי לדעת מה אתם ממליצים לטיפול בדלקת גרון? אני לא רוצה להגיע לאנטיביוטיקה ותוהה אם יש משהו טבעי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון - תגובה

שירי חבקין
    08/12/2011

רעות שלום רב
    מומלץ לשתות הרבה חליטות עם לימון סחוט
    כמו כן לגרגר עם מיצוי פרופוליס ולשתות את התמצית

אם מדובר בדלקת ויראלית אפשר לשתות
    חליטות או מיצוי של סמבוק שחור.
    בהצלחה
    בריאות
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת גרון - תגובה

איה הוד
    09/12/2011

שלום רעות,
    אם זה אפיזודה חוזרת צריך לגשת לנטורופתית לאבחון והתאמת טיפול גם תזונתי וגם בצמחים לחיזוק מערכת חיסונית.
    אם זה מקומי ולא כרוני אחד הדברים הכי יעילים שפגשתי בהם עד היום זה ספריי מיוחד מאוד לגרום בשם ISATIS
    הטעם מאתגר מאוד אני כבר מזהירה! אבל אם משפריצים כל שעה אני לא ראיתי בשנים בהם אני מטפלת משהו כל כך יעיל!!!

בריאות
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הייתי ממליצה לך

ורד
    11/12/2011

על כדורי אבץ למציצה של סולגאר שמאוד עוזרים לגרון. אני לוקחת אותם ברגע שאני מרגישה אותו קצת ככה מציק וזה מאוד עוזר לי. בדקי את העיניין, בריאות וכל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו