מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טחוריםבילי16/12/2011
אני בן 56 בזמן האחרון הופיעו טחורים מה אפשר לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחורים - תגובה
איה הוד16/12/2011שלום בילי,
טחורים זאת ההתמחות שלי (בין שאר בעיות מערכת וצינור העיכול). היריעה כאן כה קצרה מלהכיל את כל מה שיש לי לומר בנידון אז כמה דברים חשובים , ואם תרצה להעמיק נסה למצוא מאמר שכתבתי בנושא בצורה נרחבת באינטרנט.
1. חשוב ביותר מהי דרגת הטחורים כי בדרגה 1-2 יש סיכוי טוב לעזור בלי טיפול פולשני. למרות שטיפלתי רבות גם באנשים עם דרגה 3-4 והיו כאלה שהצלחתי לעזור להם להמנע מניתוח. לכן, חשוב לגשת לרופא פרוקטולוג לאבחון.
2. חשוב מאוד להבין האם קיים דימום או לא, ואם כן, אז האם רק בניגוב אחרי יציאה או גם באסלה ממש.
3. יעזור לדעת גם האם הטחורים חיצוניים או פנימיים וולא פחות חשוב- האם קיימת או לא קיימת פיסורה - עוד סיבה טובה לא להתבייש ולגשת לפרוקטולוג.
(ממה שאני יודעת אם קיים כאב זה מפיסורה כי טחורים רק מציקים אבל לא כואבים)
4. הכי חשוב: לאזן יציאות - שלא יהיו מרובות ושלשוליות ושלא יהיה מצב הפוך של עצירות ויציאות קשות כי שני המצבים הללו מגרים התפתחות טחורים ומחמירים את המצב. איזון יציאות נעשה לפי אבחנה על ידי נטורופת בעזרת שינוי תזונתי וצמחי מרפא. אנא עדכן אותי במצב היציאות אם קיימת בעיה ואנחה אותך לכמה דברים שתוכל לעשות
5. פעילות גופנית במקרה של טחורים היא קריטית. המרצת דם ועבודה על סירקולציית דם מסייעת מאוד!
6. יש תכשיר בשם אנוקריו לטחורים ופיסורה - זה טיפול חיצוני מעולה.
7. משחה נהדרת של הממליס - מעולה!
(אם קיימת פיסורה זה סיפור אחר לגמרי כי פיסורה זה סדק בפי הטבעת שמאוד מאוד קשה לו להחלים ספונטנית בגלל המיקום שלו וזה דורש עזרה)
8. שתיית מים - והרבה! יש להקפיד על כך מאוד.
9. אחרון חביב - המנע מסטרס או למד על דרכים להתמודד איתו כדי שלא יפגע בבריאותך.
אם כל אלה לא יועילו - גש לנטורופת ואף לדיקור סיני.
בריאות
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)