יטמין D מוגבר

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• יטמין D מוגבר
    צפורה
    03/01/2012

בהוראת רופא אנני מקבלת ויטמין D מוגבר 5 טיפות של 1000 לאחר ניתוח בלוטת מגן
    האם המצב הנ"ל יכול לגרום לאלרגיה של גירוד בעור הגוף? והאם מצב הנ"ל גורם לגזים במעיים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יטמין D מוגבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון טעות

צפורה
    03/01/2012

כתוב בטעות!!! אינני מקבלת ויטמין d!!! צריך להיות כתוב אני [בחיוב] מקבלת ויטמין d

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יטמין D מוגבר - תגובה

איה הוד
    03/01/2012

שלום טל,

אני לא רופאה אך למיטב ידיעתי מינון כל כך גבוה של ויטמין D איננו אפקטיבי בגלל ספיגה.
    ויטמין D רצוי לקחת במנות קטנות בכל פעם - אפילו לפזר לאורך היום ותמיד לקחת עם מזון שומני כלשהו כגון טחינה, אבוקדו, שמן זית, אגוזים וכדומה כי קל לו להספג בנוכחות שומן.

בנוסף, כל דבר יכול לגרום לתגובה שתיארת. הדרך לוודא היא לעשות הפסיקה ולראות אם יש הטבה ואז לחזור להשתמש ולראות אם התופעות חוזרות.

בברכה
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון ויטמין

אפרת
    04/01/2012

מי המליץ לך על זה? האם את במעקב לגבי זה? אני ממליצה לך להתיעץ עם נטורופותית, אני בעבר קבלתי ויטמין זה גם מרופאה אחת לכמות הזמן שאמרו לי במינון שאמרו לי אבל אחר כך התברר אצל נטורופתית שזה לא המינון שאני צריכה. את יכולה גם להכנס אפילו לאתר של סולגאר יש שם מין צ'ט כזה שאפשר להתיעץ עם נטורופתית והיא תוכל להתייחס לזה יותר לגבי מצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו