מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יטמין D מוגברצפורה03/01/2012
בהוראת רופא אנני מקבלת ויטמין D מוגבר 5 טיפות של 1000 לאחר ניתוח בלוטת מגן
האם המצב הנ"ל יכול לגרום לאלרגיה של גירוד בעור הגוף? והאם מצב הנ"ל גורם לגזים במעיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
צפורה03/01/2012כתוב בטעות!!! אינני מקבלת ויטמין d!!! צריך להיות כתוב אני [בחיוב] מקבלת ויטמין d
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יטמין D מוגבר - תגובה
איה הוד03/01/2012
שלום טל,
אני לא רופאה אך למיטב ידיעתי מינון כל כך גבוה של ויטמין D איננו אפקטיבי בגלל ספיגה.
ויטמין D רצוי לקחת במנות קטנות בכל פעם - אפילו לפזר לאורך היום ותמיד לקחת עם מזון שומני כלשהו כגון טחינה, אבוקדו, שמן זית, אגוזים וכדומה כי קל לו להספג בנוכחות שומן.
בנוסף, כל דבר יכול לגרום לתגובה שתיארת. הדרך לוודא היא לעשות הפסיקה ולראות אם יש הטבה ואז לחזור להשתמש ולראות אם התופעות חוזרות.
בברכה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון ויטמין
אפרת04/01/2012מי המליץ לך על זה? האם את במעקב לגבי זה? אני ממליצה לך להתיעץ עם נטורופותית, אני בעבר קבלתי ויטמין זה גם מרופאה אחת לכמות הזמן שאמרו לי במינון שאמרו לי אבל אחר כך התברר אצל נטורופתית שזה לא המינון שאני צריכה. את יכולה גם להכנס אפילו לאתר של סולגאר יש שם מין צ'ט כזה שאפשר להתיעץ עם נטורופתית והיא תוכל להתייחס לזה יותר לגבי מצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)