מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נדודי שינהרנה14/01/2012
האם יש טיפול אלטרנטיבי לנדודי שינה? ניסיתי כרית קטנה של לוונדר ועוד כל מיני דברים ,אבל מה שהכי עוזר לי זה כדור שינה. אני לא מעונינת להמשיך ולהתמכר לכדורים מה עלי לעשות? הערה:אף פעם לא הייתי זקוקה לשעות שינה ארוכות גם בהיותי יותר צעירה(היום אני בת 73) מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדודי שינה - תגובה
שירי חבקין15/01/2012רנה שלום רב
אפשר לשתות חליטה של תה מליסה
לפני השינה.
אולם כפי שכתבתי יש לבדוק ממה
נובע חוסר השינה. באם מדובר למשל
בדאגה ומחשבות טורדניות אפשר
לקחת פרחי באך .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נדודי שינה - תגובה
איה הוד15/01/2012שלום רנה,
כתבתי מאמר ענק בנושא אינסומניה וקשיי שינה, והיריעה קצרה כאן.
יש כל כך הרבה דברים יעילים לעשות במצבים כאלה אך זה מצריך אבחון רציני.
אם את כבר לוקחת כדור שינה זה הופך את כל הנושא למאתגר יותר.
הנה כמה טיפים קטנים וחשובים:
1. נסי כדורים בשם ביו קאלם של אלטמן או רגיעון לילה.
2. שימי מעט שמן לבנדר מתחת לנחיריים ולא רק כרית לבנדר.
3. שתי חצי כוס תה קמומיל או מליסה מרוכזת לפני השינה
3. יעיל ביותר: טכניקת לחיצות ונשימות על קצות המרידאנים שניתן ללמוד ולעשות עצמאית.
4. דייסת שיבולת שועל תהיה ארוחה מזינה ומרגיעה. בכלל רצוי לעשות שימוש בתזונה מרגיעה.
5. הימנעות מחומרים ממריצים כגון קפה.
6. הקפדה על שתיית מים
בריאות
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)