מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם ישנם צמחי מרפא מיוחדים למריחהעלי מרווה15/01/2012
לשיקום ושיפור עור הפות במחלת ליכן סקלרוזוס, שהיא מחלה כרונית המתבטאת באטרופיה של העור ? האם יש צמחי מרפא לשימוש פנימי במחלה זו?
אודה מראש להתייחסות עניינית או עזרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ישנם צמחי מרפא מיוחדים למריחה - תגובה
איה הוד15/01/2012שלום שקדנית,
הגורמים למחלה לא ידועים בצורה בורורה וכך גם לא הטיפול. לרוב מקבלים משחות סטרואידליות. ההתעבותשל העור באזור הוגינאלי גורם לחוסר נוחות גדול , בייחוד אם גם קיים גרד.
מאחר ואין מחקרים רציניים בנושא (חיפשתי) אני מניחה שנתקלת בלא מעט אי וודאות בחיפושייך אחר מזור (קצת מזכיר לי את עצמי לפני 20 שנה כאשר מידע על מחלת הפסוריאזיס לא היה בשפע).
בכל מקרה הנה כמה המלצות כלליות:
1. הטיפול חייב להיות גם פנימי, גם חיצוני וגם רגשי/נפשי/מנטלי.
2. כל בעיה על העור מקבלת אצלי את צמח האלוורה לשתייה (לא מה שקיים על מדפים בשוק)
3. שתיית מים מרובה והקפדה על כך חשובה.
4. עבודה על ניקוי הגוף דרך העור והכבד עם תזונה מאזנת ונייטרלית, צמחים עוריים, אנטי-דלקתיים וכבדיים.
5. מריחה חיצונית של משחה בשם אלו-פרופוליס. אין בעיה לשלב עם משחות אחרות.
6. עבודה על המערכת הרגשית מאוד חשובה.
המון בהצלחה
וכולי תקווה שעם השנים עוד ועוד מידע יצטבר ונהיה חכמים יותר.
בריאות
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן סקלורוז
לי10/02/2012שלום,
כשותפה לצרה, אני מנסה מזה יומיים להחליף את הדרמובט בשמן לבנדר. מעט שורף בדקה הראשונה, אך נותן שקט למספר שעות. יש למרוח כמות קטנה מאוד.
בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)