האם ישנם צמחי מרפא מיוחדים למריחה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• האם ישנם צמחי מרפא מיוחדים למריחה
    עלי מרווה
    15/01/2012

לשיקום ושיפור עור הפות במחלת ליכן סקלרוזוס, שהיא מחלה כרונית המתבטאת באטרופיה של העור ? האם יש צמחי מרפא לשימוש פנימי במחלה זו?
    אודה מראש להתייחסות עניינית או עזרה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ישנם צמחי מרפא מיוחדים למריחה - תגובה

איה הוד
    15/01/2012

שלום שקדנית,
    הגורמים למחלה לא ידועים בצורה בורורה וכך גם לא הטיפול. לרוב מקבלים משחות סטרואידליות. ההתעבותשל העור באזור הוגינאלי גורם לחוסר נוחות גדול , בייחוד אם גם קיים גרד.

מאחר ואין מחקרים רציניים בנושא (חיפשתי) אני מניחה שנתקלת בלא מעט אי וודאות בחיפושייך אחר מזור (קצת מזכיר לי את עצמי לפני 20 שנה כאשר מידע על מחלת הפסוריאזיס לא היה בשפע).

בכל מקרה הנה כמה המלצות כלליות:
    1. הטיפול חייב להיות גם פנימי, גם חיצוני וגם רגשי/נפשי/מנטלי.
    2. כל בעיה על העור מקבלת אצלי את צמח האלוורה לשתייה (לא מה שקיים על מדפים בשוק)
    3. שתיית מים מרובה והקפדה על כך חשובה.
    4. עבודה על ניקוי הגוף דרך העור והכבד עם תזונה מאזנת ונייטרלית, צמחים עוריים, אנטי-דלקתיים וכבדיים.
    5. מריחה חיצונית של משחה בשם אלו-פרופוליס. אין בעיה לשלב עם משחות אחרות.
    6. עבודה על המערכת הרגשית מאוד חשובה.

המון בהצלחה
    וכולי תקווה שעם השנים עוד ועוד מידע יצטבר ונהיה חכמים יותר.

בריאות
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליכן סקלורוז

לי
    10/02/2012

שלום,
    כשותפה לצרה, אני מנסה מזה יומיים להחליף את הדרמובט בשמן לבנדר. מעט שורף בדקה הראשונה, אך נותן שקט למספר שעות. יש למרוח כמות קטנה מאוד.
    בהצלחה
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו