מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קוואקר,צליל17/01/2012
קניתי לבני קוואר, איך אני מכינה לו, הוא בן שנה ותשעה חודשים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קוואקר, - תגובה
איה הוד20/01/2012שלום צליל,
יש דייסת שיבולת שועל לתינוקות של מטרנה או פרינוק שרק מוסיפים מים רותחים.
בכל מקרה, זה תלוי מה את רוצה לעשות עם הקווקר (לתת בבקבוק? להכין דייסה? להוסיף לרסק פירות או ירקות?)
בברכה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה,
צליל,20/01/2012תודה קודם כל, קניתי במשקל קוואקר אמרו שזה טוב לתת לתינוק, בני בן שנה ותשעה חודשים, מה כדאי להכין מזה? אם זה לפירות איך? ואם זה לדייסה אז איך מיכינים במקון כל ערב סימילאק, לתת בבקבוק, את זה, ושאלה נוספת, לגבי תה הקמומיל הסבירו לי לשים מים רותחים על העלים והפרחים של הקמומיל לסנן ולתת לילד, האם אחרי הסינון להשליך לפח מה שבמסננת או לשמור לתה הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לתשובה, - תגובה
איה הוד20/01/2012שלום צליל,
עם פירות - פשוט מוסיפים למחית וטוחנים הכל בבלנדר.
כדייסה- שמים על האש עם מים, מביאים לרתיחה ואז מורידים לאש קטנה ומוסיפים מה שרוצים (מרסקים תפוח, ממתיקים עם מעט דבש (אישית אני לא ממליצה על דבש מתחת לגיל שנתיים), שמים טיפה קינמון וכל מה שהילד אוהב.
אם רוצים במקום סימילאק בבקבוק אז אני ממליצה להוסיף את הקווקר המוכן של מטרנה הוא הרבה יותר אבקתי ודק ונמס מהר. מוסיפים אותו למים רותחים או תה קמומיל, יחד עם חלב אורז וכפית שקדיה.
אחרי הסינון זורקים את פרחי הקמומיל לפח. לא ממליצה למחזר לחליטה נוספת.
בריאות
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה וגינלית
redsnoop26/02/2012טןב אני לא מאמינה שהתדרדרתי ואני כותבת על זה כאן אבל פשוט הגעתי לשפל...אבר שבוע בערך אני מסתובבת עם הרגשה של גירוד ושריפה דנחלשים בזמן שאני ..אממ חח עושה פיפי נו...(ואו מביך לכתוב פה) קבעתי תור לרופא נשים אבל אני בצבא אז כצפוי הכל התפקשש... קראתי שאלו בעצם כמה מהמפטומים להווצרות של פטריה.. השאלה שלי האם יש זתוצרת האם קיים טיפול זמני כמו שמן טץ התה עד שאני אמצא את הזמן ללכת לגניקולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)