קוואקר,

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• קוואקר,
    צליל
    17/01/2012

קניתי לבני קוואר, איך אני מכינה לו, הוא בן שנה ותשעה חודשים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוואקר,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוואקר, - תגובה

איה הוד
    20/01/2012

שלום צליל,
    יש דייסת שיבולת שועל לתינוקות של מטרנה או פרינוק שרק מוסיפים מים רותחים.
    בכל מקרה, זה תלוי מה את רוצה לעשות עם הקווקר (לתת בבקבוק? להכין דייסה? להוסיף לרסק פירות או ירקות?)

בברכה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה,

צליל,
    20/01/2012

תודה קודם כל, קניתי במשקל קוואקר אמרו שזה טוב לתת לתינוק, בני בן שנה ותשעה חודשים, מה כדאי להכין מזה? אם זה לפירות איך? ואם זה לדייסה אז איך מיכינים במקון כל ערב סימילאק, לתת בבקבוק, את זה, ושאלה נוספת, לגבי תה הקמומיל הסבירו לי לשים מים רותחים על העלים והפרחים של הקמומיל לסנן ולתת לילד, האם אחרי הסינון להשליך לפח מה שבמסננת או לשמור לתה הבא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה, - תגובה

איה הוד
    20/01/2012

שלום צליל,

עם פירות - פשוט מוסיפים למחית וטוחנים הכל בבלנדר.
    כדייסה- שמים על האש עם מים, מביאים לרתיחה ואז מורידים לאש קטנה ומוסיפים מה שרוצים (מרסקים תפוח, ממתיקים עם מעט דבש (אישית אני לא ממליצה על דבש מתחת לגיל שנתיים), שמים טיפה קינמון וכל מה שהילד אוהב.
    אם רוצים במקום סימילאק בבקבוק אז אני ממליצה להוסיף את הקווקר המוכן של מטרנה הוא הרבה יותר אבקתי ודק ונמס מהר. מוסיפים אותו למים רותחים או תה קמומיל, יחד עם חלב אורז וכפית שקדיה.
    אחרי הסינון זורקים את פרחי הקמומיל לפח. לא ממליצה למחזר לחליטה נוספת.

בריאות
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה וגינלית

redsnoop
    26/02/2012

טןב אני לא מאמינה שהתדרדרתי ואני כותבת על זה כאן אבל פשוט הגעתי לשפל...אבר שבוע בערך אני מסתובבת עם הרגשה של גירוד ושריפה דנחלשים בזמן שאני ..אממ חח עושה פיפי נו...(ואו מביך לכתוב פה) קבעתי תור לרופא נשים אבל אני בצבא אז כצפוי הכל התפקשש... קראתי שאלו בעצם כמה מהמפטומים להווצרות של פטריה.. השאלה שלי האם יש זתוצרת האם קיים טיפול זמני כמו שמן טץ התה עד שאני אמצא את הזמן ללכת לגניקולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו