מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אורטיקריה+שושנה18/01/2012
בחצי שנה אחרונה סובלת מאורטיקריה בל הגוף ונפיחויות בפנים. אחרי אין סוף נסיונות של תרופות נגד אלרגיה -אין הטבה.אושפזתי כדי לקבל סטריואידים לוריד. לאחר הפסקת הטיפול באופן הדרגתי, הפריחה חזרה במלוא הגרוד והאודם וגם הנפיחויות בפנים. אחרי שביקרתי אצל כמה אלרגולוגים ורופאי עור: המסקנה חד משמעית---צריך לחיות עם זה. מבקשת עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורטיקריה+ - תגובה
איה הוד20/01/2012שושנה יקרה,
במקרה של אורטיקריה אני נאלצת לחלוק עלייך - לא צריך לחיות עם זה!
אם תרצי אשמח למסור לך מספרי טלפון של מטופלים שעברו תהליך שינוי תזונתי ונטלו צמחים והאורטיקריה השתפרה פלאים.
שבת נהדרת
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה
אורטל04/04/2012לצערי הרב גם לי התחיל אורטיקריה- זה מטורף..איך אפשר לחיות עם זה? אני אשמח גם לקבל פרטים שזה יעבור כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורטיקריה - תגובה
איה הוד05/04/2012הי אורטל,
ראשית, הדבר שהכי חשוב להפנים ולהבין מראש הוא שהטיפול באורטיקריה איננו רק חיצוני. זה מחייב טיפול פנימי.
לצערי, לא תמיד קל לאבחן את המקור לאורטיקריה (זיהוי המקור היה יכול להקל מאוד על הטיפול). לכן, לעיתים מה שצריך לעשות זה אלימינציה כדי לבחון מה הגורם.
למשל, האם זה תגובה לתרופה (הגיעו אלי לקליניקה לא פעם ולא פעמיים נשים שהאורטיקריה שלהן נבעה מנטילת גלולות. הן הופתעו מאחר והן נטלו בעבר את הגלולות הללו ובזמנו לא היתה תגובה כזאת), צריך לנסות לבחון האם האורטיקריה היא כתוצאה מאי סבילות/אלרגיה למזון או לתוספי מזון שונים.
אורטיקריה יכולה להיות מצב מאוד כואב. בנוסף, הגרד יכול לגרום לבן אדם "לטפס על הקירות".
אז התשובה המתבקשת היא: אל תנסי ללמוד לחיות עם זה, תנסי לטפל בזה. מבפנים.
חג שמח
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה
אורטל05/04/2012ראשית,תודה על תשובתך. שנית- האם אורטיקריה יכולה לנבוע מלחץ או מטראומה שהגוף עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורטיקריה - תגובה
איה הוד06/04/2012בהחלט!!!!!!!!!!!!!
הרבה פעמים (אם לא תמיד) מחלה/סימפטומים יושבים על משהו רגשי.
חלק מהטיפול זה להתייחס לחלק הרגשי או לטראומה ולטפל בשורש הבעיה.
יש שיטה שאני אוהבת לעשות עם מטופלים שנקראת "טכניקת EFT" או שיטה בשם "הסליחה המוחלטת" שמביאה אנשים לשלווה שהם חיפשו. זה משפיעה ישירות על המצב הפיזי.
חג שמח
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול שהבריא אותי מאורטיקריה
שרית02/05/2012פשוט תחפשי בגוגל את האתר של רמי מור
הוא מטפל במחלות עור ובאורטיקריה ברמה עולמית
זה ממש לא מסובך למצא את האתר שלו.
בתור אחת שסבלה שנים רבות מאורטיקריה כרונית
וטעמה את הנזקים של התרפות הקונבציונליות שהעיקרי
שבהם הם הסטירואידים אני ממליצה לך לנסות את הטיפול של רמי מור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)