מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חומציותקרן09/05/2007
שלום לך
אני ובעלי קיימנו יחסים בשישי ושבת ולבעלי שרף הוא הרגיש מין חומציות אצלי ואז ביום ראשון כבר לא שרף לו, (לי לא שרף) רציתי לדעת אם יש טיפול טבעי לדלל את החומציות כמו להכניס משהוא לנרתיק...אני לא אוכלת יותר עגבניות חציל ודיברי חלב כי הם גורמים לחומציות
נ.ב: טבלתי ביום שישי זה יום ה 13 למחזור והמחזור הגיע ביום ה 25 הקדים לי קצת אז אולי החומציות זה משהוא רגיל אחרי ביוץ אם פיספסתי אותו כי הרי יש כל הזמן חומציות בנרתיק
תודה רבה
אני מנסים להכנס להריון כבר שנתיים והרופאים לא יודעים מה הבעיה אז התחלתי דיקור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי אמר שחומציות זה רע?
לאור נהלל09/05/2007החומציות מונעת צמיחת חיידקים בנרתיק.
עד כמה שזה ישמע לך אולי מוזר אני ממליצה לבדוק את השם, שלך ושל בן הזוג, אם יש קושי להיכנס להיריון...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות
קרן10/05/2007איפה בודקים את השמות שלנו אצל משהוא שמבין בקבלה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח איזה מצחיק זה
שאול10/05/2007את מתכתבת עם המומחית הגדולה בענייני שמות ושואלת אותה למי לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלננה
קרן11/05/2007לא ידעתי שהיא מומחית :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות
קרן11/05/2007שלום רב
לא ידעתי שאת מומחית בשמות, סליחה.
רציתי לדעת אם תוכלי להגיד לי כאן בכמה מילים על השמות שלנו או שצריך לקבוע איתך פגישה.
לגבי החומציות שרשמת שזה לא רע רציתי לשאול אם יש משהוא טבעי במצב שיש יותר מידי חומציות גם בימים של הביוץ אולי זה מה שגורם לזה שאני לא ניקלטת
ולי לא שורף אז לא נראה לי שזה דלקת
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שמות
לאור נהלל14/05/2007שילחי לי את הפרטים למייל, לא אפרט, אבל אבדוק אם הבעיה נובעת מהשמות שלכם ואם כן נחשוב יחד מה לעשות (שם, שם משפחה ותאריכי לידה) .
בעניין החומציות, בלינק שנתתי לך יש את כל הפרטים.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)