פצעי קור בידיים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• פצעי קור בידיים
    גל
    06/02/2012

אני בת 30 וכעשר שנים ש אני סובלת כל חורף מפצעי קור על אצבעות הידים האצבעות ממש מתנפחות ומעוותות וזה ממש לא אסטתי והמעניין הוא כאשר חם לי בידיים אז י שנו גרד חזק השאלה היא ממה זה נובע ואיך אפשר לטפל בבעיה בעבר

הייתי אצל רופאי עור אך ללא הועיל השתמשתי גם במשחה a+e שהקלה רק במקצת הציעו לי להש תמש בכדורים הומופטיים מה אתן אומרות תודה רבה מראש ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי קור בידיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

דינה
    09/02/2012

מה קורה למה אין מענה אני קצת מאוכזבת אני מחכה כבר 3ימים בעוד ששאלות אחרות נענות אחרי מספר שעות לטיפולכן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

איה הוד
    09/02/2012

הי גל,

סליחה על העיכוב בתשובה.
    אין לי ניסיון לצערי במצבים כאלה, אך ההגיון הפשוט אומר לי להמליץ לך לאורך כל השנה, הרבה לפני שזה מתחיל, לקחת ויטמין E ואומגה 3 +למרוח משחה מדהימה בשם אלו-פרופוליס.

בברכה
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי קור בידיים - תגובה

שירי חבקין
    12/02/2012

גל שלום רב
    ממליצה לך להשתמש בחמאת שיאה גולמית
    ללא ריח או צבע. החמאה הלא מעובדת היא
    מצויינת לטיפול בבעייה זו וגם בגרד וביובש.
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סבלתי כך-צרי קשר

עמי
    08/04/2012

אצלי התגלה לאחר 20 שנה חוסר באנזים מסויים שגורם בן היתר לבעיות אלו

צרי קשר באימל אולי אוכל ב"ה לתת לך כיוון לפתרון הבעיה

עמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהייתי...

דליה
    11/04/2012

ילדה מאד סבלתי מהתופעה הזו עד גיל מאוחר. לפני כ-4 שנים נסענו לפריז היה קר מאד חטפתי שם את פצעי הקור ברגלים. גם השנה היה מאד קר וכ-שבועיים סבלתי מזה מיד טיפלתי בזה כמו שטפלו לי בילדותי. מרתיחים בסיר 2 ראשי לפת חתוכים לחתיכות עם הרבה מלח. כשהלפת מבשילה מעברים לקערה טובלים את הידיים או הרגליים לתוך הקערה ומשפשפים עם הלפת את הרגליים או היידים. משאירים במי הלפת עם הלפת המרוסק לא שוטפים ושוב אני אומרת לא שותפים מכסים את הידיים או הרגליים במגבת קושרים ועם זה ישנים חוזרים על טיפול פעמיים שלוש וזה עובר. וכל פעם שזה קורה זה הטיפול. ובחיי שזה עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו