טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום הרופא התקשר אליי היום ואמר שיש לי חיידק בשתן. כשציינתי שאני מעדיפה להימנע מאנטיביוטיקה הוא אמר שזה אפשרי אם אני מרגישה טוב. רציתי לבדוק כיצד אפשר לטפל, אם אפשר לטפל ללא אנטיביטיקה. הסמפטום היחיד שאני מרגישה הוא ריח חזק ולא טוב של השתן, בעיקר בבוקר, אך גם לאורך היום. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי תמר, 1. פרוביוטיקה פעמיים ביום (לאלטמן יש סוג שמתאים למצבי כאלה) 2. כמוסות של חמוציות במינון מקסימלי 3. מים - מינימום 2 ליטר ביום 4. פעמיים ביום כוס מים חמים עם חצי לימון סחוט.
בהצלחה איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תמר שלום רב מוסיפה על המלצתה של איה עוד טיפ לשתות חליטות של תה קמומיל/בבונג כמה שיותר במשך היום. באם את לא בהיריון ניתן גם להוסיף מספר עלי הדסים לחליטה לחיזוק. לשתות עד 3-4 כוסות ביום . הקמומיל מטפל היטב בדלקות בדרכי השתן ויכול בהחלט לסייע במקרה זה
בהצלחה שירי
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד