המוגלובין נמוך

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• המוגלובין נמוך
    ירושלמית
    29/02/2012

אני אישה בת 54 סוכרתית מטופלת בגלוקומין,מיזה כמה חודשים בבדיקות דם שיגרתיות נימצא כי רמת ההמוגלובין בדם נמוכה,(אני עדיין מקבלת מחזור)שאלתי היא האים ישנם מזונות ספציפיים כדי להעלות את הרמה.תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המוגלובין נמוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המוגלובין נמוך - תגובה

איה הוד
    29/02/2012

שלום ירושלמית,

לרוב כדי להעלות המוגלובין ולשפר את מצב הברזל בדם אני ממליצה לשתות מיץ ירוק שסוחטים לבד במסחטת מיצים בעזרת עלים ירוקים יחד עם מיץ לימון.

מיץ מעלים ירוקים מכיל ברזל וגם כלורופיל (בעל מבנה דומה להמוגלובין רק עם מולקולת מגנזיום במקום ברזל) והמים עם חצי לימון טרי סחוט בפנים יסייעו לספיגת הברזל בדם.

חשוב מאוד לציין שישנן מצבים שיכולים לגרום להמוגלובין לרדת ולכן חשוב לעשות בדיקות מקיפות על מנת לשלול מחלה שגורמת לזה לקרות. צריך לקחת בחשבון שתמיד עדיף לטפל בשורש הבעיה ולא בסימפטום.

מומלץ גם לאכול ארטישוק, טחינה וממרח שקדים שעשירים מאוד בברזל.

כנטורופתית הנטייה שלי היא צמחונית ולכן לא ארבה להמליץ על אכילת בשר אלא אם זה מותאם לך אישית מבחינת מערכת עיכול, אורח חיים וסוג דם.

בהצלחה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממרח שקדים

שקדנית
    04/06/2012

איה, שלום, האם אפשר לקבל ממך בבקשה מתכון בסיסי להכנת ממרח שקדים? האם יש נזק באכילת הקליפה החומה של השקד ? יש דיעות סותרות בעניין . מה נכון? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממרח שקדים - תגובה

איה הוד
    05/06/2012

הי יקרה,

רשמי בגוגל "הכנת ממרח שקדים" - תקבלי מספר מתכונים לא מבוטל. כמה פשוט ככה קל.
    לגבי הקליפה. אני בעד לשלב. פעם עם ופעם בלי.

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו