מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המוגלובין נמוךירושלמית29/02/2012
אני אישה בת 54 סוכרתית מטופלת בגלוקומין,מיזה כמה חודשים בבדיקות דם שיגרתיות נימצא כי רמת ההמוגלובין בדם נמוכה,(אני עדיין מקבלת מחזור)שאלתי היא האים ישנם מזונות ספציפיים כדי להעלות את הרמה.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המוגלובין נמוך - תגובה
איה הוד29/02/2012שלום ירושלמית,
לרוב כדי להעלות המוגלובין ולשפר את מצב הברזל בדם אני ממליצה לשתות מיץ ירוק שסוחטים לבד במסחטת מיצים בעזרת עלים ירוקים יחד עם מיץ לימון.
מיץ מעלים ירוקים מכיל ברזל וגם כלורופיל (בעל מבנה דומה להמוגלובין רק עם מולקולת מגנזיום במקום ברזל) והמים עם חצי לימון טרי סחוט בפנים יסייעו לספיגת הברזל בדם.
חשוב מאוד לציין שישנן מצבים שיכולים לגרום להמוגלובין לרדת ולכן חשוב לעשות בדיקות מקיפות על מנת לשלול מחלה שגורמת לזה לקרות. צריך לקחת בחשבון שתמיד עדיף לטפל בשורש הבעיה ולא בסימפטום.
מומלץ גם לאכול ארטישוק, טחינה וממרח שקדים שעשירים מאוד בברזל.
כנטורופתית הנטייה שלי היא צמחונית ולכן לא ארבה להמליץ על אכילת בשר אלא אם זה מותאם לך אישית מבחינת מערכת עיכול, אורח חיים וסוג דם.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממרח שקדים
שקדנית04/06/2012איה, שלום, האם אפשר לקבל ממך בבקשה מתכון בסיסי להכנת ממרח שקדים? האם יש נזק באכילת הקליפה החומה של השקד ? יש דיעות סותרות בעניין . מה נכון? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממרח שקדים - תגובה
איה הוד05/06/2012
הי יקרה,
רשמי בגוגל "הכנת ממרח שקדים" - תקבלי מספר מתכונים לא מבוטל. כמה פשוט ככה קל.
לגבי הקליפה. אני בעד לשלב. פעם עם ופעם בלי.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)