טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ראשית, ועד כמה שזה ישמע הזוי, אני מכירה אישה שפשוט מבקשת מהן לעזוב באופן עקבי ויומיומי והן עוזבות. היא לא רוצה להרוג אותן ולכן בוחרת בהעברת מסר ובקשה וטוענת שזה עובד לה. לי אישית, אין שום בעיה להאמין לדבר כזה - רוב אם לא כל בעלי החיים מסוגלים לקבל הכוונה ולהיעתר לבקשה.
בכל מקרה, אני ממליצה לנסות חליטת קמומיל. להכין אותה ולהשתמש בה. אפשר גם לברר באתרים שנותנים מידע על "הדברה אורגנית" או טבעית.
בהצלחה איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמה הצחיקה אותי התגובה שלך. האמת, עם יונים עוד לא יצא לי לדבר...חחחח.... אבל כל הכבוד על הניסיון! אומרים שכשציפור מחרבנת עליך זה מזל טוב...אז לכי תדעי. נהדרת את!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר