טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הכי חשוב, הכי הכי חשוב זה קודם כל לברר את המקור לצרבת. לא לנסות לטאטא מתחת לשטיח עם דברים לצרבת אלא לטפל במה שגורם לצרבת. גשי לרופא.
ובינתיים - שתיית אלוורה של פוראאור (בלי לדלל במים) תעשה פלאים! הפחתת מזון חומצי כגון עגבניות, מזון שמן ומטוגן, מזון חריף ומתובל, או מזון מן החי אשר הופך לחומצי במערכת העיכול. הימנעות מאלכוהול, קפה, שוקולד, עישון אם קיימת ברקע עצירות זה משהו שמצריך התייחסות מידית לחצים נפשיים,מצוקה, דאגה וחרדה - אדרנלין מגביר את החומציות - מצריכים טיפול אף הם אם קיימים ברקע אכילת שקדים טבעיים לא קלויים. ניתן להשרות אותם במים ולהסיר את הקליפה. לא לאכול בסמוך לשינה
בריאות איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר