טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי במפשעה וסביב פי הטבעת פטריה והשתמשי בשמן עץ התה וחומץ תפוחים וזה לא פתר לי את הבעיה. אני סובל מגירודים איומים, נאמר לי שכול להיות שזה חידק תת עורי? כיצד אפשר לטפלל בבעיה באופן סופי? השתמשתי בשמן עץ התה לא מהול האם זה מזיק? תוך כמה זמן אפשר לפתור את הבעיה? איך אפשר לדעת אם זה פטריה או חידק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לשמואל שלום רב ראשית להרגיעך כי שמן עץ התה אינו מזיק גם בשימוש ישיר על העור. שנית מתאורך ייתכן כי אין מדובר בפטריה ומומלץ ביותר ללכת להבדק אצל רופא עור ומין. לעיתים מדובר בדלקת עור או באלרגיה ולכן חשוב מאוד לדעת את הדיאגנוזה המדוייקת לפני שפונים לתרופות סבתא ובכלל. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר