מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תעזרו ליש.04/07/2012
אני בחור צעיר.
לפעמים עומד לי כשאני לא רוצה.
אם זה בבית זה לא נורא- אני מאונן וגומר וזהו.
אבל לפעמים זה קורה בחוץ, וזה מביך.
אתמול ראיתי אישה נורא יפה בבית קפה, ועמד לי.
זה היה מביך מביך.
ניסיתי להסתיר את הבליטה במכנסיים, אבל לא הצלחתי.
מישהי שהייתה לידי אמרה לחברות שלה: "תראו, עומד לו", והם הסתכלו וצחקו.
זה נורמלי, שעומד לי כשאני לא רוצה?.
אולי יש לכן עיצה, איך לא יעמוד לי, כשאני לא רוצה?.
ואיך להסתיר כשזה קורה?.
לדעתכן, מהי הדרך הנכונה להתמודד נפשית עם המבוכה שזה גורם לי?.
ואפשר שאלה אחרונה, אישית?.
אם הייתן רואות בחור שעומד לו, והוא מנסה להסתיר את זה:
זה היה מביך אתכן?. הייתן מדברות על זה עם חברות, כמו שקרה לי?.
מתנצל אם השאלות מביכות אתכן, אבל אני ממש זקוק לעזרתכן.
אני מעריך אתכן מאוד, וקורא את הפורום בהתלהבות. חלק מהדברים שהצעתן גם אימצתי בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובלי קשר - את הבת של דרורה חבקין?
ש.04/07/2012היא זכורה לטוב אצלנו.
שמעתי עליה סיפורים מגניבים לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובלי קשר - את הבת של דרורה חבקין? - תגובה
שירי חבקין05/07/2012שלום רב
אכן בתה של דרורה :)
לגבי שאלותיך אין לי תשובות מתחום הצמחים
אולי לאיה תהיה הבשורה
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לשאול דבר נורא חשוב לי!
ש.05/07/2012שירי, ראיתי אותך מדברת על צמח הקונז'אק. סיפרת שעזר לך מאוד. אני מאמין לך לגמרי. אני יודע שליבך ישר וטהור. אבל איך אוכל לדעת שזה יעזור גם לי?.
או חלילה, שלא יגרום לי בעיות?. זה בדוק שהוא עוזר לכולם?. שהוא בטוח לגמרי לגמרי?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לשאול דבר נורא חשוב לי! - תגובה
שירי חבקין05/07/2012שלום רב,
צמח הקונג'ק מאוד בטוח לשימוש והוא מאושר על ידי משרד
הבריאות וגם האף די איי האמריקאי.
אין בו שום סכנה ותופעת הלוואי היחידה שלו
היא שהוא מפחית תאבון,שזו כמובן תופעה רצויה
ומבורכת.
ההנחייה העיקרית היא לשתות הרבה מים .
הצמח אכן עזר לי מאוד ואני ממשיכה לצרוך אותו
ומרוצה מאוד מהנוחות והיעילות שלו בהפחתת התיאבון
והתשוקה למתוקים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תעזרו לי - תגובה
איה הוד10/07/2012
שלום ע',
בעייתך לא יוצרת אצלי מבוכה (תודה על דאגתך) - אני מעריכה את יכולתך לדבר על הנושא בפתיחות ולפנות לעזרה.
ללא ספק המצב גורם לך לאי נוחות רבה והרבה קושי חברתי. זה בכלל לא פשוט.
צר לי כל כך שנאלצת להקלע לסיטואציה כל כך מביכה ולא נעימה כאשר מישהי השמה את תשומת הלב למצבך ואז צחקו עליך. זה לא מאוד בוגר מצידה ולרוב מראה על חולשה ונחיתות שלה אם אתה שואל אותי. הסבירות שאם אני הייתי נתקלת במצב כזה הייתי ממשיכה בעינייני ונמנעת מלהביך את הבחור שנמצא ללא ספק במצוקה לא קטנה.
בכל אופן, לענייננו - אין לי הידע המתאים כדי לעזור לך אבל אני רוצה לעודד אותך לפנות לרופא או מטפל בתחום, כי הבעיה שלך נפוצה מאוד ורבים סובלים ממנה. אני בטוחה שיש טיפול אני רק לא יודעת מהו.
צר לי שלא יכולתי להיות כאן יותר לעזר.
בברכה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)