הרפס ויטמינים וחיזוק

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הרפס ויטמינים וחיזוק
    הרפס
    18/07/2012

שלום אני סובל מהרפס גניטלי כ 7 שנים , לקחתי ליזין , סמבוסק שחור ללא הועיל לתקופה של 3 שנים...... (יש ירידיה בהתקפים אך ללא הפסקה)

התזונה שלי היא ללא סוכר מועשרת בירקות, פירות , אגוזים ,

לאחרונה נטלתי סיבים תזונתיים אשר מכילים סוכר סיננטי (סוכרזית סוכרלוז)

1.שאלתי היא- האם כתוצאה מהסוכר הסינטטי קיבלתי התקף הרפס?

2. רכשתי לאחרונה שילוב של אכינציאה וחותם הזהב להרמת המערכת החיסונית, אני מתכוון ליטול 250 מ"ג 3 שלוש פעמיים ביום לתקופה של 3 חודשיים ( האם זה יעיל? מסוכן:?)

3. האם יש תוסף מזון שקיים בשוק האמריקאי או ישראלי שמונע התקפי הרפס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס ויטמינים וחיזוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס ויטמינים וחיזוק - תגובה

איה הוד
    18/07/2012

שלום לך,

למרות שממתיקים מלאכותיים אינם בריאים (בלשון המעטה) אני לא רואה קשר ישיר בין השימוש בהם להתפרצות ההרפס, אך לא הופתע לשמוע אם יש קשר כזה.

במצב כרוני של כל כך הרבה שנים כמו שלך אני ממליצה לך מכל הלב לגשת פעם אחת ולתמיד לנטורופת/ית עם ניסיון בטיפול בהרפס לטיפול רציני ומקיף.

אם המצב היה שונה וההרפס היה משהו חד פעמי הייתי בהחלט ממליצה לנסות את הל-ליזין והאכינצאה אבל במקרה שלך, אחרי 7 שנים - הגיע הזמן למשהו קצת יותר רציני ומותאם אישית.

אני מוכרחה לציין שאני רואה הרבה אנשים במצבך שמגיעים לפגישת יעוץ חד פעמית שבה אני נותנת טיפול מקיף לתקופה של 4 חודשים. הטיפול כולל גם שילוב של חומרים הומיאופתים שהופקו מוירוס ההרפס עצמו וניתן לקחת אותם אך ורק בין ההתפרצויות ולא בזמן התפרצות והם עובדים מדהים.

בברכה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו