מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשירת שיערמרואה21/02/2008
השיער שלי נושר כל השנה ניסיתי את כל הויטמינים וכמעט השתמשתי בכל התרפות ושום דבר לא ריבה אותי ונהיה לי במקומות בודדים בראש כמו קרחת ונהיה לי שיער דל מאוד , ועכשיו אני לא יכולה לעשות בו כלום חוץ מלאסוף אותו,והשאלה שלי האם יש איזי שהיא תרופה טבעית או תרופה מוכרת שאולי תעזור לי למרות שיכול להיות שהנשירה שלי בירושה כי אבא שלי יש לו קרחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשירת שיער
איה הוד21/02/2008שלום מרואה,
ראשית, תוכלי להפנות את שאלתך גם בפורום שיער כאן באתר - זה רק יועיל ויתן לך עוד מידע.
שנית, על הטיפול להתרכז גם באספקט החיצוני של הקרקפת וגם באספקט הפנימי
העובדה שלאביך יש קרחת לא בהכרח אומרת שהנשירה שלך היא תורשתית! עד כמה שאני יודעת, נשירה תורשתית היא בד"כ באזורים מאוד מסויימים בראש, ולא התרשמתי שזה המצב אצלך. אך אין לדעת.
הטיפול מורכב, חשוב לנסות להבין את הגורם ולטפל בו, אחרת כל טיפול יהיה סימפטומטי בלבד. לכן אני לא חושבת שיש מקום להמליץ לך על תרופת סבתא כזו או אחרת אם כבר ניסית כל כך הרבה דברים עד כה וכולם שנכשלו. זה יכול להיות נפלא כחלק מטיפול שלם.
אני באמת ממליצה לך לגשת לטיפול רציני כמו שצריך שיתן לך מענה תזונתי יחד עם תוספים וצמחי מרפא וגם מענה נפשי-מנטלי (לפעמים נשירה מגיעה עקב טראומה - אפילו באיחור של כמה חודשים, או עקב מצב סטרס ודאגה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)
.jpg)