טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני יכולה לדבר רק מהניסיון שלי לאורך השנים. כאשר עוברים לתזונה צמחונית, מקפידים על שתיית מים ופעילות גופנית, אוכלים מזונות יותר בסיסיים ופחות חומציים, נוטלים תוספי מזון או צמחים בהתאמה אישית והכי חשוב: עושים עבודת שחרור ברמה הרגשית-נפשית-מנטלית שיכולים לעכב את הכניסה להריון זה מאוד עוזר.
כל אלה כמובן אם אין ברקע בעיה פזיולוגית כמו שחלות פוליציסטיות, פרופיל הורמונלי לא תקין, בעיות פיריון, בעיות עם הזרע (איכות, תנועתיות, כמות...) , מחיצה ברחם, רחם הפוכה ועוד. במצבים שקיימת בעיה זה מצריך טיפול ספיציפי.
בהצלחה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב בנוסף לתשובתה המקיפה של איה הייתי רוצה להוסיף כי באם הבעיה היא נפשית כגון סטרס או חרדות ניתן גם לחזק את הפוטנציאל להרות על ידי פרחי באך
השיטה מוכיחה את עצמה במקרים של קושי להיקלט להיריון עקב פחד מכישלון , טראומות קודמות, עומס ולחצים בחיים ועוד ועוד. לפרטים נוספים צרי קשר בברכה שירי חבקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד