טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 53,סובלת מכולסטרול גבוה וכאב בגידים. נטלתי סטטינים אך זה גרם לי לכאבי שרירים נוראיים והפסקתי. כרגע נוטל ת ויטמין די,סידן ולוסטראל(נוגד חרדה). האם יש משהו טבעי מומלץ להורדת כולסטרול,האם מומלץ לקחת אומגה 3 וטבלית כורכום ליום(נאמר לי שיעזור לי בדלקת הגידים) כמו כן סובלת מיובש בפה,הרופא טוען שאני נושמת מהפה וישנה מפה פתוח אך גם ביום אני מרגישה יובש,אולי מהלוסטראל?האם יש משהו שיכול להקל ביובש?
תודה ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדי להוריד כולסטרול יש לעשות הרבה מעבר לנטילה של תוספים. אני עובדת עם ניקוי כבד בשילוב צמחי מרפא לכבד יחד כם כורכום בהחלט וכמובן פעילות גופנית וירידה במשקל.
יובש בפה יכול להיות קשור גם לעלייה של רמות סוכר בדם. מצריך בדיקה!
בברכה, איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד