לשון עם שכבה לבנה וטיפה צהובה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• לשון עם שכבה לבנה וטיפה צהובה
    מאי
    22/09/2012

כל בוקר ערב ולפעמיים גם צהריים אני מצחצחת שיניים יש לי שיניים יפות בריאות וטופלות ומצחצחת גם את הלשון אבל תמיד נשאר משהו לבן על הלשון הטעם הוא טעם מר עם קצת ריח חמוץ ומעצבן,הלכתי לרופא עשיתי בדיקות משטח לשון הכל בסדר מה זה יכול להיות אני לפעמיים מגרדת את השיכבה עם האצבע כשאני לא בבית ,מה אני עושה עם זה נמאס לי אני כבר כמה שנים עם זה.מה עושים? אני שותה נס קפה הלשון צהובה כל דבר נדבק על הלשון אשמח אם תייעצי לי מה לעשות לפניי שבעלי יברח ממני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון עם שכבה לבנה וטיפה צהובה - תגובה

איה הוד
    29/09/2012

שלום מאי,
    עושה רושם שהבעיה שלך לא תפתר מצחצוח הלשון כי היא מגיעה מבפנים. כאשר יש חיפוי כזה על הלשון עם טעם מר אז צריך לחשוד שאולי המקור לבעיה הוא דווקא בכבד ואז עושים "ניקוי כבד" במשך מספר שבועות ורואים את ההשפעה. הניקוי מתבצע באמצעות תזונה "משעממת" וצמחי מרפא לכבד. ממליצה לך לפנות לנטורופתית באזור שלך כדי שתלווה אותך בתהליך כזה.

בברכה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון לבנה עם ריח לא נעים

מאי
    05/10/2012

האם זה דרך קופת חולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו