מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיכאוןציפי28/09/2012
אחי בן ה-70 חולה אלצהיימר.רוב הזמן הוא ללא מצב רוח,מדוכא,למרות הטיפול בו והניסיונות להיטיב עם חייו. האם יש משהו טבעי לשיפור מצב רוחו? תודה,ציפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דיכאון - תגובה
איה הוד29/09/2012שלום ציפי,
כמי שחוותה את האלצהיימר מקרוב יותר מפעם אחת עם אנשים קרובים לי , אני מבינה היטב את המצב. אלצהיימר (מבחינתי האישית בלבד) זאת המחלה הגרועה והעצובה ביותר שיש. אם אחיך יסכים ללכת לנטורופת/ית זה יכול מאוד לעזור. זה לא יעלים את המחלה אבל יכול להאט את קצב התקדמותה ולתת יותר נקודות אור במשך היום. אישית אני אוהבת להמליץ במצבים כאלה על אומגה 3 מרוכז וצמחים שיכולים לשפר את מצב הרוח. חשוב לקחת בחשבון את התרופות שהוא מקבל כדי שלא תהיה התנגשות בין הדברים לכן אני לא ממליצה לעשות זאת על דעת עצמך. קחי אותו לנטורופת/ית טובים באזור מגוריכם.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה איה
ציפי29/09/2012חג-שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון - תגובה
שירי חבקין09/10/2012ציפי שלום רב
אני ממליצה על שימוש בפרחי באך בכדי לשפר עד מאוד את מצב הרוח.
פרחי באך אינם מתנגשים עם תרופות ואינם יכולים להזיק .
ישנן מספר תמציות באך המיועדות לסובלים מייאוש, בלבול ודיכאון
ברמות שונות, גם למטופלים בתרופות פסיכיאטריות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)