כאבים בכף הרגל ואצבעות בשעת הליכה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף הרגל ואצבעות בשעת הליכה
    מאי
    05/10/2012

יש לי כאבים מזה חודשיים שהתחילו בכף הרגל מספר שניות כשהייתי קמה ועובר שהתחילו בעקב ולאחר 3 פעמיים של פיזיאוטרפיה הכאבים עברו לאמצע כף הרגל ולכיוון האצבעות יתכן שזאת דלקת, דורבן אין מצב, כי עשיתי אולטרסאוד האם יש משהו טבעי לדלקת או לכאבים בכף הרגל? אשמח מאוד כי אני עם כאבים ומחכה לבדיקה נוספת מיפויי עצמות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף הרגל ואצבעות בשעת הליכה - תגובה

איה הוד
    09/10/2012

הי מאי,

אם היתה אבחנה היה לי יותר קל לעזור.
    בינתיים טיפ מדהים: מרחי כל שעתיים (בעיסוי פנימה עד הספגה) משחת טראומיל!!!
    עשי זאת במשך 7 ימים.

אשמח לשמוע ממך איך את מרגישה.

בהצלחה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בכף הרגל

מלי
    10/11/2012

בבדיקת מיפוי עצמות בבדיקת דם מסתבר שיש לי דלקת קיבלתי ארקוקסיה 40 כדורים בהפסקה של 5 ימים על כל חבילה של 10 וכלום לא זז הנפיחות עדין והכאבים פחתו ממש טיפה ,אני עדיין צולעת 10 ימים אני כבר בטיפול,השתמשתי בטראומיל אבל זה גם לא עוזר מה ניתן לעשות אשמח לשמוע המיואשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאה של הבדיקות דלקת בכף הרגל.

מאי
    10/11/2012

בבדיקת מיפוי עצמות בבדיקת דם מסתבר שיש לי דלקת קיבלתי ארקוקסיה 40 כדורים עם הפסקות הנפיחות עדין קיימת והכאבים פחתו ממש טיפה ,אני עדיין צולעת 10 ימים אני כבר בטיפול,השתמשתי בטראומיל אבל זה גם לא עוזר מה ניתן לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו