מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בכף הרגל ואצבעות בשעת הליכהמאי05/10/2012
יש לי כאבים מזה חודשיים שהתחילו בכף הרגל מספר שניות כשהייתי קמה ועובר שהתחילו בעקב ולאחר 3 פעמיים של פיזיאוטרפיה הכאבים עברו לאמצע כף הרגל ולכיוון האצבעות יתכן שזאת דלקת, דורבן אין מצב, כי עשיתי אולטרסאוד האם יש משהו טבעי לדלקת או לכאבים בכף הרגל? אשמח מאוד כי אני עם כאבים ומחכה לבדיקה נוספת מיפויי עצמות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בכף הרגל ואצבעות בשעת הליכה - תגובה
איה הוד09/10/2012הי מאי,
אם היתה אבחנה היה לי יותר קל לעזור.
בינתיים טיפ מדהים: מרחי כל שעתיים (בעיסוי פנימה עד הספגה) משחת טראומיל!!!
עשי זאת במשך 7 ימים.
אשמח לשמוע ממך איך את מרגישה.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בכף הרגל
מלי10/11/2012בבדיקת מיפוי עצמות בבדיקת דם מסתבר שיש לי דלקת קיבלתי ארקוקסיה 40 כדורים בהפסקה של 5 ימים על כל חבילה של 10 וכלום לא זז הנפיחות עדין והכאבים פחתו ממש טיפה ,אני עדיין צולעת 10 ימים אני כבר בטיפול,השתמשתי בטראומיל אבל זה גם לא עוזר מה ניתן לעשות אשמח לשמוע המיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה של הבדיקות דלקת בכף הרגל.
מאי10/11/2012בבדיקת מיפוי עצמות בבדיקת דם מסתבר שיש לי דלקת קיבלתי ארקוקסיה 40 כדורים עם הפסקות הנפיחות עדין קיימת והכאבים פחתו ממש טיפה ,אני עדיין צולעת 10 ימים אני כבר בטיפול,השתמשתי בטראומיל אבל זה גם לא עוזר מה ניתן לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)