מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפש פיתרון ! און גברי ותשוקה מיניתרוברטו24/10/2012
השנה הייתה לי שנה מאוד קשה! יש לי בעיות כמו תשוקה מינית שאין לי כמעט ובעיות זקפה ועייפות טוטלית לפני אקט מיני! וזה גורם לי לתסכול ובעיות בזוגיות וויקוחים עם אשתי!!! אנא עזרו לי אם באמת יש פיתרון טבעי על ידי צמחי מרפא או פרחי באך או משהו אחר(תרופת סבתא) אבל נאמת תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש פיתרון ! און גברי ותשוקה מינית - תגובה
שירי חבקין25/10/2012רוברטו שלום רב
הצמח הידוע מכל לחיזוק ושיפור האון הגברי
הוא הגת. ניתן לקחת בכמוסות או פשוט ללעוס
את העלים ולשתות מים.
תוכל לקרוא עליו ביתר הרחבה באתר
gat-eden
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחפש פיתרון ! און גברי ותשוקה מינית - תגובה
איה הוד27/10/2012
שלום רוברטו,
מאחר והבעיה שלך איננה רק פיזית (און מיני וזקפה) אלא גם רגשית (חוסר תשוקה/רצון) אני חוששת שהפניה לצמחי מרפא או פתרונות אחרים בסגנון הזה לא יועילו לפני שתטפל בשורש הבעיה.
אני ממליצה לגשת לטיפול בדימיון מודרך או NLP או כל שיטה אנרגטית אחרת שתעזור לך להבין את שורש הבעיה.
מניסיוני, מאחורי מצבים כאלה יש בעיה רגשית/טראומה/סטרס/לחצים או אפילו קונפליקט או סוד שאתה שומר ממישהו קרוב וגורם לך לסבל.
ברגע שהבעיה הריגשית נפתרת הבעיה הפיזית נעלמת.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)