מחפש פיתרון ! און גברי ותשוקה מינית

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מחפש פיתרון ! און גברי ותשוקה מינית
    רוברטו
    24/10/2012

השנה הייתה לי שנה מאוד קשה! יש לי בעיות כמו תשוקה מינית שאין לי כמעט ובעיות זקפה ועייפות טוטלית לפני אקט מיני! וזה גורם לי לתסכול ובעיות בזוגיות וויקוחים עם אשתי!!! אנא עזרו לי אם באמת יש פיתרון טבעי על ידי צמחי מרפא או פרחי באך או משהו אחר(תרופת סבתא) אבל נאמת תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש פיתרון ! און גברי ותשוקה מינית - תגובה

שירי חבקין
    25/10/2012

רוברטו שלום רב
    הצמח הידוע מכל לחיזוק ושיפור האון הגברי
    הוא הגת. ניתן לקחת בכמוסות או פשוט ללעוס
    את העלים ולשתות מים.
    תוכל לקרוא עליו ביתר הרחבה באתר
    gat-eden
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש פיתרון ! און גברי ותשוקה מינית - תגובה

איה הוד
    27/10/2012

שלום רוברטו,

מאחר והבעיה שלך איננה רק פיזית (און מיני וזקפה) אלא גם רגשית (חוסר תשוקה/רצון) אני חוששת שהפניה לצמחי מרפא או פתרונות אחרים בסגנון הזה לא יועילו לפני שתטפל בשורש הבעיה.

אני ממליצה לגשת לטיפול בדימיון מודרך או NLP או כל שיטה אנרגטית אחרת שתעזור לך להבין את שורש הבעיה.

מניסיוני, מאחורי מצבים כאלה יש בעיה רגשית/טראומה/סטרס/לחצים או אפילו קונפליקט או סוד שאתה שומר ממישהו קרוב וגורם לך לסבל.
    ברגע שהבעיה הריגשית נפתרת הבעיה הפיזית נעלמת.

בברכה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו