טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 38 עם עודף משקל רב. כרגע, אני בתהליך ניקוי מתמשך, טבעוני. מזה יותר מ 6 שבועות. שמתי לב שהעור מתחיל ליפול. יש מה לעשות? ובנוסף בפעילות גופנית יש יותר כאבי גוף ושרירים. האם יש לכן עצות עבורי? תודה והמשך שבוע נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לילי שלום רב לגבי מיצוק העור מומלץ מאוד לעסות את הגוף בשמן רוז-היפ עם לבנדר. ניתן להכין לבד, 50 טיפות לבנדר על 100 מל רוזהיפ. כמו כן למרוח משחת טראומיל או משחת ארניקה לכאבים. מומלץ כמו כן לשתות את צמח המורינגה לחיזוק המערכת החיסונית ולטיפול בדלקות פנימיות וכאבים פנימיים . להשיג בבתי הטבע והפארמים. שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד