מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובהמיטל03/03/2008
שלום רב,
שמי מיטל ואני בהריון שבוע 34 זהו הריון שלישי שבשני ההריונות הקודמיים לא לקחתי אפידורל והיה לי לידה עם הרבה סבל וכאבי תןפת אני שמעתי ממשהי שהיא לקחה איזה הומופט כדוריים שנקראים ארניקה משהו כזה עם אני לא טועה היא אמרה שזה הוריד לה את הכאב מה זה הכדוריים האלו ואיך לוקחיים ואיפה משיגים אולי יש משהו יותר חזק בבקשה עם תוכלו לעזור לי אני גרה באילת תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה טבעית ולא כואבת
שירי חבקין03/03/2008מיטל שלום רב
לידה טבעית יכולה להיות חוויה עוצמתית ולכאוב פחות. יש מספר דרכים להקל
על סבל היולדת למרות ששום שיטה אינה פלאית במובן שתעלים את הכאב לגמרי!
ארניקה הומאופטית במינון של עזרה ראשונה 30 סי עוזרת לכאבים וגם להחלמה מניתוח
קיסרי או מתפרים.
קמומיל הומאופטי עוזר ללידה שאינה מתפחת כשיש צירים חזקים ללא פתיחה. כמו כן כיש כאב
המלווה בעצבנות ואין רצון למגע תומך.
פולסטילה הומאופטי עוזרת לכאב שמלווה בהמון רחמים עצמיים וצורך בתמיכה וחיזוק חיצוני.
עוד שיטות שמסייעות להפגת הכאב- שיאצו ועיסוי יולדות, דיקור סיני והיפנוזה ליולדות.
בהצלחה רבה ושיהיה במזל ובקלות
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לידה קלה
איה הוד03/03/2008שלום מיטל,
ארניקה היא רמדי הומיאופתית שלעיתים עושים בה שימוש במצבי חירום אקוטיים כמו לידה.
הנה קישור למאמר שיתן לך את כל המידע שאת רוצה לדעת עליה, כולל היכן קונים (לא צריך מרשם):
[a href='http://www.homeopathy-israel.co.il/Index.asp?ArticleID=170&CategoryID=96&Page=1' id='link']http://www.homeopathy-israel.co.il/Index.asp?ArticleID=170&CategoryID=96&Page=1[/a]
בהצלחה ולידה קלה קלה קלה....
נ.ב
ממליצה לך בחום להחזיק בעת הלידה אבן קריסטל בשם קריסוקולה! עוזר גם למי שלא מאמין!!!
השימוש האנרגטי באבן זו הוא למצבים רגשיים סוערים מאד כאשר רוצים להביא לרגיעה ואיזון.
בהיבט הפיזי, האבן מצוינת לכל הנושאים שקשורים למחזוריות הנשית. גם להרגעה מהירה של כאבי מחזור וביו וגם ניתן לאחוז אותה ביד בזמן צירי לידה. היא משרה תחושה של שלווה ורוגע, ומעבירה לגוף תחושה של שלמות!
תוכלי לקרוא עליה עוד באינטרנט. מומלץ אפילו להחזיק אבן אחת בכל יד בזמן הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)