מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרפס אובד עצותהרפס10/11/2012
שלום !
אני סובל מהרפס סוג 2 כ 5 שנים ,
ניסיתי את כל השיטות שבעולם למניעה ריפוי שילמתי לשרלטנים, רכשתי ממיטב כספי את כול הויטמינים הכי טובים בעולם אך ללא הועיל
השתמשתי בליזין , אלדברי , אסטרלגוס, ויטמין C, ומה לא
אינני מתגורר בארץ ולכן אין באפשרותי להיפגש עמכן
מה עלי לעשות? אני סובל מהתקפים תכופים , אינני אוכל שוקולד בוטנים או כל מוצר אשר מכיל ארגנין , אני חי חיים שקטים נטולים לחץ ועדיין אני סובל מאוד
אודה לעזרה מקצועית
אם יש ויטמין או טיפול אשר יכל לעזור במניעה אשר הוכח מדעית אני אשמח לשמוע
רציתי לדעת האם זה יכול לעזור כי את זה לא ניסיתי עדיין Red Marine Algae* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס אובד עצות - תגובה
שירי חבקין11/11/2012שלום רב
מכיוון שההרפס הוא סוג של תופעה ויראלית
אני ממליצה על טיפול פנימי לשתות חליטות, סירופ
או מיצוי של סמבוק שחור. בפירות.
מאמינה שניתן להשיג זאת בבתי הטבע בכל העולם
שכן הסמבוק השחור נחקר רבות בשל סגולותו
להפריע לוירוסים להתפתח .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)