מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גזים לתינוקותכוכי10/11/2012
האם שתיית תה קימל או אכילת שומר תשפיע על הגזים אצל התינוק והאם זה יפגע ביצירת חלב אם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים לתינוקות - תגובה
שירי חבקין11/11/2012כוכי שלום רב
להיפך, שתיה של חליטת שומר (זרעים) מאוד משבחת
את החלב כמו כן מסייעת להפחית את הגזים אצל התינוק.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח בר?
פלורינה13/11/2012נכנסתי לפורום כדי לחפש תרופת סבתא נוספת,על "עמעום" ריח זיעה,שמופרח מבית שחיו של מכר כלשהו.לא מצאתי נוסף,מלבד זו שאני מכירה.אך ניתקלתי בבעיה שהיתה קיימת אצל מכרה,בעקבות שתית תה שומר,לפני מספר שנים,בעבורה ובעבור קרובים נוספים אליה.גם בתרופות סבתא,אין בטחון ודאי,שהדבר אכן עוזר במאת האחוזים,לכן,צריך ואפילו חובתך לציין זאת,לדעתי.לחילופין גם להמליץ להתייעץ עם רופא מומחה או כמה.לעשות "טסטים",עד כמה שמאפשרים לנו בקופות החולים.לי,למשל,אסור לאכול ירקות מסוימים וכן מאכלים,מסיבות שונות. ובנוגע לצמחי הרזייה,אני אישית איני מאמינה,פשוט צריך קצת ל"כווץ" את העיניים ולעבוד במישור האישי/נפשי/ כי משם הכל נובע! בהצלחה וקחו נא לתשומת ליבכם,תודה ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח בר? - תגובה
שירי חבקין13/11/2012פלורינה שלום רב
צמחי המרפא עליהם אני ממליצה בפורום זה הינם כאלה
שנחקרו והוכחו כפעילים באחוזים גבוהים.
קיימים מספר מחקרים על צמחים נפוצים וביניהם
גם השומר. נקרא באנגלית FENNEL.
באתר havkin
לגבי השומר נכתב פה במיוחד לשימוש לגזים לתינוקות
וזה אכן צמח יעיל ביותר ואף בטוח לשימוש לילדים ותינוקות.
מעולם לא נתקלתי בבעיה בשתית צמח זה , כאשר שותים
עד שלוש כוסות ביום כמובן ולא מגזימים . זהו צמח
מאוד בטוח לשימוש ומאוד מרגיע לקיבה עצבנית
גזים וכאבי בטן. לילדים תינוקות ומבוגרים גם נשים בהיריון.
מלבד זאת הוא משביח את חלב האם ומסייע להפחתה בתאבון
כך שניתן גם להשתמש בו בתהליך הדיאטה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח בר.....
פלורינה17/11/2012שוב שלום לך. שמחתי שהגבת,אך תגובתך היא די לקונית וכנראה את מתבססת על מחקרים שעשו מספר מסויים של אנשים.מעולם לא נתקלת,אך אני כן ובוודאות לא נתנו לו לשתות 3 כוסות. בקיצור,זה לא משנה מה שאכתוב.התשובה לא התייחסה גם בנוגע לצמח ה"דיאטתי",.טוב,אני אוהבת תרופות סבתא,אבל,מכיוון שפניתי כנראה לאדם הלא נכון והלא מקצועי מבחינתי,אחפש ,בפשטות,פורום אחר.שוב,תודה,בהצלחה ועצה קטנה..לימדי להבין,כי אחרת זה בדיוק כמו לשמוע,אך לא להקשיב.שלום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח בר..... - תגובה
שירי חבקין30/11/2012פלורינה היקרה
תודה על תגובתך
בהצלחה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)