דלקת בכף הרגל .

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• דלקת בכף הרגל .
    מאי
    12/11/2012

האם נכון הוא שצמח הפיגם עם טיפה שמן זית טוב לדלקת בכף הרגל לאחר סחיטה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בכף הרגל .

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בכף הרגל . - תגובה

שירי חבקין
    30/11/2012

מאי שלום רב
    לדעתי צמח הפיגם אינו חזק דיו לכך
    מומלץ למרוח משחת ארניקה או משחת טראומיל.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאי.

תמרה
    30/11/2012

אכן שמן זית עם פיגם עוזר מאד. כל שנה אני מכינה בקבוק שמן זית עם פיגם ומשתמשת בו לכאבי שרירים. גם לנכדים זה עוזר, אם זה טיפות אוזניים או מריחה בבית החזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמרה תודה

מאי
    01/12/2012

זה עוזר אבל כנראה שאי צריכה מנוחה ולא ללכת על הרגליים העיסה הזאת עם השמן זית הוריד לי באופן משמעותי את הנפיחות ברגל מה שלא עושה הכדור ארקוקסיה שזה נראה לי כוסות רוח למת...אבל ממשיכה לקחת את הכדור לא מזלזלת ברופאים.עכשו כשאני מפסיקה עם הפיגם והשמן ,הנפיחות חוזר וגם הכאב .כנראה שצריך מנוחה או לשתות את הפיגם בתוך תה האם זה אפשרי ומותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאי.

תמרה
    01/12/2012

בעקרון אין מניעה להכין חליטת לה עם פיגם. אך כדי להמשיך עם השמן זית והפיגם וכמובן עיסוי קל. זה מאד עוזר. עלי זה עדיף מאשר לקחת תרופות. כי אני נגד תרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו